Sondaj. Întîlnirea perfecta cu doar 15 lei în buzunar? Incredibil, dar posibil de realizat.

2-omi-indragostiti

Probabil v-aţi gîndit şi numai o data cum ar arăta cea mai romantică întîlnire pe care aţi organiza-o pentru sufletul pereche. Flori, bomboane, o cină romantică, o plimbare sub clar de lună, toate astea sunt ingrediente absolut indispensabile pentru a petrece clipe de neuitat alături de omul drag. Dar ce ne facem în cazul în care, la fundul buzunarului găsim pitiţi doar 15 leuţi? Răspunsul e simplu: încercăm să ne descurcăm cum ne duce capul mai bine, astfel încît şi noi să nu ieşim „şifonaţi” din impas, dar şi jumătatea să rămînă plăcut surprinsă . Întrebaţi cum s-ar descurca cu 15 lei la o întîlnire romantică, tinerii cavaleri ai timpurilor noastre ne-au împărtăşit următoarele soluţii:

 

 Ion Coşeru, 20 ani, Călăraşi: „Cu 15 lei în buzunar nu cred ca e posibil sa impresionezi o domnişoara în zilele noastre. Totuşi, daca mi s-ar întîmpla sa ajung să mă confrunt cu asemenea circumstanţe, cred ca aş opta pentru o cutie de bere, pe care aş împarţi-o cu iubita mea , am ciocni în sănătatea noastră, dar şi pentru trăinicia cuplului pe care îl formăm, după care aş invita-o la mine acasă să privim o comedie romantica”. Sunt sigur ca cu o aşa strategie de cucerire, momentele frumoase vor curge gîrlă. Şi-apoi cînd doi tineri se iubesc şi ţin unul la altul cu adevărat nu contează ce-i oferi jumătăţii, contează atenţia pe care i-o acorzi şi sentimentele cu care contribui la fericirea ei.

Adrian Baza, 22 ani, Chişinău: dacă ar fi să organizez o întîlnire romantică pentru mine şi iubita mea, care sa mă facă să scot din portmoneu doar 15 lei, fie aş cumpăra dulciurile ei preferate şi aş invita-o acasă la mine la o siestă de cafea(ceai) fie aş ieşi cu ea, în oraş, la o tură prin magazine, ca să ne cunoaştem mai bine în materie de interese şi preferinţe şi totodată am cumpăra şi ceva delicios, astfel încît plimbarea să fie şi frumoasă, dar şi gustoasă.

Maxim, 21ani, Chişinău: o întîlnire romantică care să mă coste doar 15 lei în imaginaţia mea ar arăta cam aşa: o plimbare sub clar de lună prin oraş, eu şi iubita mea braţ la braţ şi desigur o îngheţată delicioasă cu aromă de căpşuni din care să mă înfrupt şi eu, cînd îmi voi săruta partenera.

Andrei, 21 ani, Briceni : Ehehei, cu  15 leuti  nu cred aş avea prea multe optiuni, dar dacă ar fi să-mi joace soarta o aşa festă, cred că aş cumpăra o ciocolata ca să mă indulcesc impreuna cu iubita in parc, sub cerul instelat… Dar, sfatul meu pentru cavalerii îndragostiţi ar fi urmatorul: cu 15 lei în buzunar, mai bine nici nu vă porniţi la intilnire….

Victor, 25 ani, Chişinău: cu 15 lei în buzunar, sincer aş sta la dubii dacă să mă pornesc la întîlnire sau să o amîn pentru o zi mai bănoasă, întrucît odată ce ţi-ai propus să-ţi impresionezi iubita, trandafirii roşii, în mod normal nu trebuie să lipsească din peisaj. Astăzi, cu 15 lei, vă daţi seama că nu mi-aş permite decît o garoafă, dar cu o garoafă, o ştiu din proprie experienţă că nu se face primăvară în suflet. Ba chiar risc să fie ultima dată cînd îmi revăd iubita.

În concluzie, înainte de a stabili o întîlnire romantică, informează-te din timp care sunt preţurile actuale, ce şi cît îţi poţi permite în funcţie de mărimea portmoneului şi nu în ultimul rînd, cîte investiţii pretinde iubita că merită pentru atenţia şi timpul pe care ţi-l acordă. Numai aşa vei fi sigur că la întoarcere ai să poţi dormi cu sufletul împăcat, fără teama de a rămîne liber de “contract marital” pînă la adînci bătrîneţi.
Cristina Popa

Un răspuns to “Sondaj. Întîlnirea perfecta cu doar 15 lei în buzunar? Incredibil, dar posibil de realizat.”

 1. ludmilasirghi Says:

  Ha ha! Superrr sondaj. Chiar imi place. Si subiectul e interesant, dar si raspunsurile „cavalerilor”.
  Mi-a placut faza cu Victor. Chiar ca…. cu o garoafă, nu se face primăvară în suflet 🙂 Deloc…
  A! Si la Ion Coseriu, cand am vazut ca a spus ca ar lua o cutie de bere, m-am gandit de-odata sa intreb unde stie el asa minune – o cutie intreaga de bere cu 15 lei??? Ma duc si eu acolo!!!
  Si abia mai tarziu mi-am dat seama ca e vb. de o sticla de bere si nu o cutie cu beri. Ehh…. 😦 Vorba lu’ … „Kajdii dumaet v meru svoei isporcenosti” 😀
  Vezi poate ar fi mai bine sa schimbi ceva pe-acolo…. nu de alta, dar poate mai sunt „stricatzi” de-al de mine.
  Da’ in general… chiar e super! Bravo inca odata!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: