Horoscopul lui Bachus

Potrivit astrologilor,întreaga noastră existenţă se află la cheremul stelelor. astfel se face că chiar şi preferinţele culinare şi cele în materie de băuturi spirtoase sînt determinate de semnul zodiacal în care ne-am născut. Pentru a afla mai multe lucruri despre băuturile alcoolice care vă descriu starea lăuntrică şi vă definesc gusturile, nu face decît să lecturaţi horoscopul de mai jos.

Vărsătorii – au o natura creativă, iată de ce băuturile tari nu li se potrivesc deloc, ba chiar le sunt contraindicate. Astfel, pentru aceste semne de apă, stelele recomandă următoarele mărci:Merlot, Pino,, Traminer, Sauvignon, Chardonne, Noir. Cei născuţi sub semnul zodiacal Peşti sînt degustători înnăscuţi şi plus la asta şi mari gurmanzi. Lor le e potrivită orice marcă de vin, dar cu recomandarea ca aceasta să fie de calitate  şi în doze acceptabile. Berbecii sînt şi ei oameni de artă, iată de ce astrologii le recomandă vinurile lejere şi seci(Sauvignon, Cabernet, Risling, Chardonne sînt cele mai bune alegeri), şi nu în ultimul rînd şampania. Pentru Tauri, în schimb, astrologii spun că cele mai potrivite băuturi ar fi cele tari, puternic aromatizate de tip Vermut. Gemenii, pun mare preţ pe companie şi mai puţin pe băutură şi mîncăruri. ei pot consuma orice le e pe plac, însă vinurile care le definesc personalitatea sunt: Chardonne, Sauvignon, Traminer. Racii pot atinge starea de ebrietate  chiar după cele mai mici doze de alcool consumate, indiferent dacă vorbim de băuturi tari sau ceva mai lejere. De multe ori, aceştia depăşesc măsura. sfatul astrologilor pentru ei este să fie mai reţinuţi sau să evite consuimul de alcool. Leii, de asemenea, trebuie să aibă grijă cît consumă, întrucît odată aflaţi în stare de ebrietate aceştia îşi pierd controlul şi totodată reputaţia. Potrivit astrologilor, inima leilor este slăbită, iată de ce ar fi bine ca aceştia să renunţe şi la fumat şi la alcool, iar în caz că nu se pot abţine cea mai bună alegere pentru ei ar fi vinul roşu de tip Merlot şi Caberne. Fecioarele sunt cei mai treji dintre zodii. Acestea sunt sfătuite de astrologi să servească din cînd în cînd vinuri roşii de desert. Băuturile tari le sunt contraindicate. Balanţele sînt persoane pasionate de tot ce ţine de vinificaţie şi în companii plăcute pot depăşi norma. Ei pot consuma orice, dar în scopuri medicale le sunt recomandate vinurile demidulci. Pentru  Scorpioni şampania şi vinurile roşii sînt cele mai potrivite. Consumînd băuturi spirtoase aceste semne zodiacale îşi vor uşura misiunea de a spune verde în ochi tot ce gîndesc. Săgetătorii riscă mereu să depăşească măsura atunci cînd vine vorba de băuturi spirtoase. De aici şi pericolul de a-şi dauna sie însuşi şi de a pierde multe lucruri  la care ţin , de exemplu viaţa de familie. Pentru ei sunt potrivite vinurile clasice(Muscat, Pinot, Noir, Cabernet, ), dar şi cele naturale, de casă. Capricornul este un norocos din acest punct de vedere, întrucît potrivit astrologilor deviza lui ar fi: „Beau în fiece zi”. Consumul zilnic de alcool este acceptabil în cazul lor, dar nu mai mult de o jumătate păhar cu vin. Cele mai bune alegeri în cazul Capricornului ar fi vinurile roşii, seci, ce pot fi servite cu fructe şi carne de pui, în mod obligatoriu.

Un răspuns to “Horoscopul lui Bachus”

  1. IVAN BIRCA Says:

    PAI DUPA CUM AI POST ***Horoscopul lui Bachus*** PAI SA INTALEG CA EU SUNT ALCOOLIK DAR LASA CA MA UIT SI SE ASEAMANA FOARTE MULT DAR LASA CA HOROSCOPUL ASTA NU ERA ANUME PENTRU MINE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: