Nikolas Sarkozy: istorii picante

nicolas-sarkozy4-liliaDespre actualul preşedinte al Franţei, ziarele au scris câte în lună şi-n stele. Viaţa acestuia a devenit un subiect de discuţii pentru mai toate publicaţiile din lume, acestea dezvăluind opiniei publice diverse întâmplări picante din viaţa actualului preşedinte. Citind zilele acestea un ziar rus, am fost surprinsă să aflu câteva lucruri ce ţin de viaţa privată a lui Sarkozy. În cele ce urmează o să vi le împărtăşesc şi vouă, în caz că v-am trezit curiozitatea.

  1. S-a născut la 28.01.1955 , având origini ungureşti.
  2. Şi-a pierdut virginitatea la 13 ani cu o georgiancă.
  3. Este pasionat de femeile de altă naţionalitate.
  4. La balul de absolvire avea doar 1,54 m în înălţime
  5. Prima soţie a fost o corsicancă – Maria Dominic Kulioli. Se căsătorise cu ea la insistenţele tatălui său, care i-a surprins făcând sex. Alături de prima soţie a trăit 5 ani, a avut 2 copii, care în prezent locuiesc cu mama lor în Corsica. De ea s-a despărţit, învinuind-o de aventuri extraconjugale.
  6. În 1985, Nikolas devine primar într-un orăşel francez. Apoi o întâlneşte pe Cecilia Seganer ( de origine rusoaică după tată, iberică – după mamă), pe atunci aceasta era căsătorită cu un vestit prezentator tv – Jack Marten, care e închis întâmplător pentru posesie de droguri. Nikolas o obligă pe Cecilia să se căsătorească cu el. Căsătoria lor nu a fost perfectă, deşi Sarkozy considera că rusoaicele sunt femei ideale – frumoase, fidele, gospodine. Totuşi, Cecilia mai tânjea după primul soţ şi în 2005 ea îl părăseşte pe Nikolas şi pleacă în New Mexic. Rapid, Nikolas îşi găseşte o altă muză – jurnalista de la cotidianul „ Le Figaro” – Ana Fulida (care avea un străbunel rus şi deci tot avea origini slave). În scurt timp Sarkozy o părăseşte pe Ana şi o recuperează pe Cecilia. Cei 2 încheie un contract, în care se menţionează că pentru 300000 euro, Cecilia îşi va îndeplini atribuţiile de primă doamnă a Franţei, asta după ce în 2007 Nikolas Sarkozy devine preşedinte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: