Frumuseţe în stil zodiacal

1306223085_122569-1024x645

Ce femeie nu ar dori să arate ca o adevărată lady ? Din păcate, de cele mai multe ori vestimentaţia şi accesoriile pe care le purtăm  ne înşeală aşteptările, iată de ce , în cele ce urmează veţi găsi câteva trucuri pentru a vă simţi în armonie cu universul Dvs. şi arăta demnă de zicala „ Jos pălăria”! Ca să obţineţi un astfel de rezultat, astrologul vă recomandă:

Berbec: cel mai mult ţi se potriveşte vestimentaţia în culori aprinse, vii (roşu, bordo). Totuşi, hainele pentru tine nu sunt un atu, ci mai degrabă accesoriile şi bijuteriile pentru care optezi, te pot pune în valoare.  Nu-ţi fie frică să porţi mărgele voluminoase, de culori aprinse şi cercei mari şi cât mai sclipitori. Centrează atenţia asupra coafurii şi chipului tău : prinde-ţi părul în coc şi nu te zgârci să-ţi rumeneşti obrajii şi să dai o nuanţă de roşu aprins buzelor tale.

Taur: astrologul îţi recomandă să porţi o vestimentaţie practică, de fiece zi, lejeră, din ţesături naturale, care ţi-ar pune în valoare corpul. Cele mai potrivite culori pentru garderoba ta ar fi: verdele şi brunul. Pentru un taur este important ca vestimentaţia sa să-i confere confort. Acelaşi lucru se poate spune şi în privinţa machiajului şi a coafurii. Coafurile extravagante nu ţi se potrivesc deloc. Cel mai potrivit ar fi să optezi pentru o coafură care nu ar solicita atenţia ta, nici a celor din jur. Machiajul se recomandă să fie simplu, lejer, în culori naturale.

Gemeni: culorile pestriţe nu trebuie să lipsească din garderoba ta, iar la capitolul ţesătură, mătasea trebuie să ţină capul de afiş. Important e ca tu să te simţi tânără şi uşoară ca o pană în hainele pe care le porţi. Brăţara şi inelele trebuie să fie mereu prezente, iar coafura trebuie să  fie cât se poate de simplă: se recomandă să-ţi laşi părul liber pe spate, puţin vălurat. Dacă o să apară dorinţa să-ţi vopseşti podoaba capilară, astrologul îţi recomandă să optezi pentru culori deschise. Machiajului poţi să nu-i dai mare atenţie. E de ajuns să-ţi vopseşti puţin sprâncenele şi buzele şi nu o să treci neobservată.

Rac: astrologul te sfătuie să porţi haine în culori pastelate şi din ţesături moi. Nu se recomandă să optezi pentru un costum, mai bine ai opta pentru un jerseu şi o pereche de pantaloni. În vestimentaţia pe care o porţi trebuie să pari o jucărie de pluş, moale şi fină. La capitolul bijuterii te poţi limita la cerceluşi mici, brăţări şi lănţişoare subţiri, fine din argint. Machiajul trebuie să scoată la vedere starea ta sufletească şi gingăşia cu care te-a înzestrat natura. Nu utiliza culori aprinse.

Leu: cel mai mult ţi se potriveşte vestimentaţia sclipitoare, cusută la comandă, personalizată, cu aplicaţii de pietricele sau blană. Trebuie să arăţi ca o regină indiferent ce îmbraci. Iată de ce bijuteriile din aur, cât mai multe la număr, te pot ajuta să te faci remarcată din prima. Poţi purta în păr elasticuri din ţesături cât mai moi şi de asemenea, îţi poţi împodobi podoaba capilară cu elemente decorative.

Fecioara: cel mai mult ţi se potriveşte vestimentaţia simplă şi comodă, în culori gri şi albastru. Prin felul în care arătaţi, trebuie să daţi de înţeles celor de faţă că personalitatea Dvs. e mai importantă decât vestimentaţia pe care o purtaţi. Aţi mai putea opta pentru îmbrăcămintea din piele, decorată cu scoici de mare şi medalioane de tot soiul. Tindeţi ca chipul Dvs. să fie mai luminos decât vestimentaţia pe care o purtaţi. Purtaţi mărgele mari care ar putea să vă accentueze zona decolteului.    

Balanţa: nu trebuie să vă definiţi un stil original, mai potrivit ar fi să optaţi pentru stilul clasic. Păstraţi contrastul: combinaţi culorile: negru sau albastru închis cu alb şi violet cu galben. Machiajul, coafura şi bijuteriile de asemenea trebuie să se supună legilor contrastului şi trebuie să fie cât se poate de clasice. Utilizaţi doar ruj bordo sau violet. Bijuteriile trebuie să fie confecţionate din metal şi pietre. Mărgele lungi nu vi se potrivesc deloc.

Scorpion:  vestimentaţia Dvs. trebuie să aducă impresia unui mag sau a unei vedete sexy. Important e să daţi impresia că  aţi ales cu migală acest stil şi nu aţi optat pentru el la întâmplare. Încercaţi să arătaţi misterios. În garderoba Dvs. nu trebuie să lipsească culorile: bordo şi negru, galben şi negru, roz şi roşu. Coafura şi bijuteriile trebuie să se potrivească cu vestimentaţia pe care o purtaţi. Utilizaţi cosmetică în culori aprinse.

Săgetător: vi se potriveşte de minune vestimentaţia de croială simplă, cu desene simetrice. Evită ţesăturile într-o culoare şi cu figuri geometrice. La capitolul machiaj şi coafură nu îţi face multe bătăi de cap, pentru săgetător simplitatea e valabilă în acest caz. Cel mai mult ar trebui să acordaţi atenţie accesoriilor şi bijuteriilor. Ele trebuie să accentueze distanţarea Dvs de la viaţa cotidiană.  Nu vă îmbrăcaţi în haine promovate de canoanele modei, mai bine optaţi pentru acel stil pentru care nici unul din prietenii Dvs nu ar fi optat în viaţa lui. Culori potrivite: albastru, albastru-verzui, albastru-gri.

Capricorn: tradiţionalismul şi stilul de zi cu zi este regula de aur pentru Dvs. Cea mai potrivită vestimentaţie pentru Dvs este acea cu care v-aţi obişnuit.  Optaţi pentru stiluri tradiţionale, ţesături naturale , într-o culoare, de fason clasic. Culori potrivite: negru, sur închis, brun, albastru închis. Machiajul, coafura, accesoriile şi bijuteriile trebuie să accentueze caracterul Dvs reţinut. Optaţi pentru bijuterii de mici proporţii, din argint cu  pietre închise la culoare.

Vărsător: la capitolul vestimentaţie trebuie să mizeze pe fantezie şi să opteze pentru extravgant, culori pestriţe, croieli cât mai originale. Nu vă fie frică să fiţi cu stea în frunte, e vocaţia Dvs.  Prindeţi curaj să vă machiaţi în culori trăsnite, purtaţi cât mai multe bijuterii şi nu cereţi părerea altora dacă vă şade sau nu. Dacă vouă vă place cum arătaţi, înseamnă că totul e ok. Culoare potrivită: violetul, lila, electric. Ţesătura sintetică şi accesoriile din plastic nu trebuie să vă lipsească din garderobă.

Peşti: vi se potriveşte vestimentaţia din bumbac sau mătase de culori deschise (albastru, galben, roz deschis, gri) Hainele trebuie să fie lungi dintr-o croială în care să vă simţiţi comod. Coafura trebuie să fie bufată, evitaţi să vă prindeţi părul cu elastic sau agrafe. La capitolul machiaj, accentuaţi  buzele. Purtaţi brăţări şi inele cu pietre semitransparente, de mărimi neordinare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: