Cum vânăm bărbaţii ?

doi-pinguini-49685Fiece epocă îşi are regulile ei de joc, iar acest fapt este valabil şi în cazul flirtului. Astăzi, dacă ţi-ai pus în gând să pui inima cuiva pe jar, nu mai reuşeşti dacă te limitezi la o privire cochetă, la o fustiţă scurtă, la un zâmbet seducător…  Ca să-l faci pe un bărbat să-ţi cadă la picioare, presupune multe eforturi, iar varietatea acestora diferă în funcţie de caracterul victimei, de stilul său de viaţă, de preferinţele sale în materie de femei, de experienţa lui anterioară în plan amoros.

Un flirt reuşit presupune câteva reguli: o discuţie armonioasă, interesantă, curioasă şi incitantă, în care tu, ca cuceritoare trebuie să ai răbdare în toate şi să joci după regulile lui, ca să-i faci pe plac. Totuşi, acest fapt nu înseamnă că  nu ai dreptul să te opui opiniilor lui, ba, din contra, ţine minte: „bărbaţilor le plac contradicţiile”, cu condiţia ca acestea să nu devieze într-un conflict şi, în mod obligatoriu, să sfârşească cu victoria lor.

Totodată, nu uita că bărbaţilor le place şi provocarea, aşa că asaltează-i cu teme deocheate, nebunatice, chipărate, care să-i ţină mereu în priză. Alege temele de discuţie în funcţie de pasiunile, activităţile, visele lui. Prezintă interes pentru toate detaliile pe care acesta ţi le divulgă şi dă dovadă că eşti o companie plăcută, exemplară şi înţelegătoare. Arată-te fascinată de toate realizările lui, fă-i complimente de genul: „Ce deştept eşti”, „Eşti un bărbat adevărat, mă mândresc cu tine” …, dar ai grijă să nu-i crească urechiuşele  de la atâtea laude. Nu te obosi să-i adresezi complimente ce vizează trăsăturile lui fizice: chipul, ochii, zâmbetul, părul… Cu astea, nu-l vei impresiona. Mai bine te-ai centra pe lucrurile intime, pe trăsăturile lui morale şi desigur pe starea pe care o nutreşti atunci când îl ai in preajmă. Alte trucuri care îţi pot fi de mare ajutor ca să-l laşi cu gura apă ar fi: să-ţi treci cât mai des cu mâna prin păr, să te joci cu buclele tale, să porţi un decolteu apetisant …

Reuşita ta depinde numai şi numai de tine. Uneori e suficient un singur zâmbet pentru a cuceri un bărbat, alteori o vorbă dulce îţi poate fi colac de salvare. Tu decizi ce ai mai bun în tine şi care este arma ta de cucerire şi cu aceasta pleci la vânat, sigură pe tine şi-n mod obligatoriu cu gânduri pozitive că te vei întoarce acasă cu prada multvisată.     

Cristina Popa

2 răspunsuri sa “Cum vânăm bărbaţii ?”

  1. Liubasha Says:

    Sfaturile date sunt utile,dar sa nu uitam ca fiecare jertfa asteapta vinatorul in felul său si jokul poate sa fie incitant daca reuşeşti să găseşti chiţa potrivită. Deci trebuie si punem pe jar pe băieţi prin cele mai imprevizibile metode. 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: