„Deşteptăciuni Utile „

film (2579)

1 Nu poţi scăpa de insomnii şi cauţi un ac de cojoc nopţilor nedormite ? Bea înainte de culcare un pahar cu lapte. Lactatele conţin o substanţă numită triptofan. Aceasta are proprietăţi calmante deosebite. De asemenea îţi poţi face un ceai de muşeţel. Efectele vor fi la fel de surprinzătoare.  

2 Sindromul premenstrual manifestat prin prezenţa unor crampe abdominale dureroase, tensiune în sâni, acnee şi a unei stări de indispoziţie poate fi tratat cu ulei de luminiţa nopţii. Uleiul de peşte este bun pentru sistemul circulator şi cel nervos, dar şi împotriva durerilor premenstruale. Ambele se găsesc în farmacii sub formă de capsule gelatinoase.

3 Halena sau respiraţia urât mirositoare apare ca urmare a resturilor de mâncare şi a tartrului dentar. Ea poate fi îndepărtată prin igiena regulată şi corectă a dinţilor. Poţi scăpa de această neplăcere cu cel puţin o portocală pe zi sau ulei de mentă, câte o picătură strecurată pe limbă pentru a distruge bacteriile şi a elimina mirosul neplăcut.

4 Negii pot apărea în cazul în care virusul Papiloma îşi face simţită prezenţa în organism. Ei pot dispare de la sine, dar există şi câteva remedii pentru îndepărtarea lor în timp scurt. Un astfel de remediu ar fi usturoiul crud. Taie un căţel de usturoi în jumătate şi ţine-l lipit de neg. Usturoiul conţine alicină, un compus chimic care determină blocarea acţiunii virusului Papiloma. De asemenea poţi aplica pe timp de noapte comprese cu ulei din arbore de ceai.  

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: