Orice vis are dreptul la viaţă

film (43)

Orice vis poate deveni realitate dacă crezi în el şi nu te dai bătut până nu-l vezi realizat. Aşadar, orice luptător, e un învingător, iată dacă vrei să reuşeşti în viaţă trebuie să-ţi întocmeşti şi să urmezi o „tactică iscusită, de război” , cu care ai putea să ţii piept celor mai mari uragane din viaţa ta.

Pasul 1: Să ai o atitudine critică faţă de propria persoană

Ai multe vise şi cam majoritatea nu-şi pot găsi împlinirea ? E cazul să cauţi vinovatul şi primul pas ar fi să-ţi pui întrebarea: „dar ce am făcut eu, pentru ca visele mele să devină reale ?”. Ai luptat suficient pentru ele ? Ai depus efortul cuvenit sau nu ? Nu te descuraja dacă vezi că nimic nu-ţi merge ca pe roate. Fă orice mişcare, cât de mică n-ar fi, pentru a-i veni în întâmpinare visului tău şi nu sta cu mânile în buzunar, că norocul din cer nu o să-ţi pice. Nu fi pasiv, nu te aştepta să câştigi la loto fără a-ţi fi cumpărat un tichet, nu te aştepta să-ţi întâlneşti marea dragoste, stând închis între patru pereţi. Fără luptă, nu există victorie, tot aşa cum fără iniţiativă, efort şi voinţă, nu obţii nimic în viaţă.

Pasul 2: Să ai în faţă doar ceea ce ţi-ai pus în plan

Ca să-ţi vezi visul cu ochii, e necesar să crezi în puterea lui de realizare, să-ţi notezi toate căile lui de realizare, inclusiv şi cele mai absurde. Trebuie să crezi în minuni şi să te aştepţi la ce e mai bun din partea lor.

Pasul 3: Ai încredere în forţele proprii

Analizează toate căile de atac şi alege calea optimă pentru realizarea propriilor vise. Stabileşte un plan şi urmează-l cu fidelitate, până la apariţia primelor semne îmbucurătoare.

Pasul 4: Sacrifică-te dacă e nevoie!

Fii gata de jertfe. Nu te aştepta să ţi se culce norocul la picioare. Conştientizează că orice lucru important în viaţă, cere o jertfă, fie că e vorba de timp liber, distracţii cu prietenii, seri romantice, reuniuni de familie, orice .

Pasul 5: Bucură-te de victorii şi învaţă din ratări!

Dacă ajungi să-ţi vezi visul realizat, bucură-te de el aşa cum se cuvine, iar dacă dorinţa ta s-a dovedit a fi doar o iluzie, îngroap-o în uitare şi nu-ţi mai aminti de ea. Viaţa e prea scurtă ca s-o trăieşti cu regrete, dezamăgiri şi înfrângeri. Vei vedea, în scurt timp, alte vise îţi vor face cu ochiul şi poate printre ele se va găsi măcar unul cu noroc.  

Cristina Popa

Un răspuns to “Orice vis are dreptul la viaţă”

  1. Da, bine spus 🙂

    ”The only person staying betwen you and your dreams, is even YOU ”
    ”Be careful where you’re steping Preston, becouse you’re steping on my dreams”

    ”When life gives you lemon’s..MAKE LIMONADE ! ”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: