April Showers

April Showers – o poveste inspirată din fapte reale. Sean şi April învaţă în aceeaşi şcoală. În scurt timp, cei doi ajung să se îndrăgostească unul de celălalt, însă, orgoliul bărbătesc îl face pe Sean să amâne de pe o zi pe alta momentul destăinuirii în dragoste. April îi vine în întâmpinare încercând să-i uşureze misiunea, dar de fiece dată este ţinută la distanţă.

Pe ultima sută de metri a anului şcolar, în cadrul instituţiei de învăţământ în care îşi fac studiile cei doi îndrăgostiţi, un loc un atac terorist. Unul dintre colegii şi prietenii lor de gaşcă deschide focul asupra câtorva colegi şi profesori chiar în timpul orelor. Panicată, mulţimea încearcă să scape cu viaţă din capcana morţii. Totuşi, 13 dintre persoanele aflate între pereţii instituţiei nu mai reuşesc să supravieţuiască: printre acestea şi April – singura fată pe care Sean a iubit-o vreodată.

Va reuşi Sean să treacă peste acest moment dureros din viaţa sa şi să se împace cu gândul că a pierdut fiinţa dragă, fără a-i rosti acel multaşteptat „Te iubesc” ? Răspunsul la această întrebare îl veţi găsi vizionând pelicula „April Showers”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: