Penelope Cruz îşi caută rochia de mireasă

Potrivit publicaţiilor internaţionale actriţa Penelope Cruz a pus ochii pe Casa de Balenciaga pentru a-şi crea rochia de nuntă.

Recent, fiind întrebată, când o va duce la altar actualul ei logodnic şi iubit, actorul Javier Barden, actriţă a răspuns “foarte curând”. Astfel, pregătirile de nuntă sunt deja în toi, un merit aparte în această grabă avându-l şi părinţii actriţei, catolici conservatori, care îşi doresc neapărat o ceremonie de zile mari şi care o grăbesc pe Penelope să facă pasul cel mare.

 

Javier, iubitul actriţei, se arată încântat de ideea de a nu grăbi lucrurile în ceea ce priveşte pregătirile de nuntă, în schimb Penelope arde de nerăbdare să-şi vadă părinţii fericiţi.

 

Astfel, de curând actriţa s-a întâlnit cu designerii ei preferaţi pentru a pune la punct toate detaliile privind viitoarea ei rochie de mireasă. Şi cum atât mirele, cât şi mireasa sunt originari din Spania, s-a luat hotărârea ca rochia de vis a actriţei să fie creată de un designer spaniol. În acest caz, Casa de Balenciaga, al cărui fondator a fost din Spania, s-a dovedit a fi numai bună pentru pretenţiile viitoarei mirese.

 

Singura problemă părea să fie faptul că Casa de modă pentru care optase Penelope, nu avea o linie de vestimentaţii pentru nuntă, însă, în scurt timp designerii au acceptat provocarea actriţei, deviind puţin de la regulile casei şi inaugurând o linie specială de vestimentaţii pentru VIP-uri.   

În plus, noua linie pare să aibă mult lipici la celebrităţi, ţinând cont de faptul că în acest an şi Salma Hayek a purtat o rochie de mireasă semnată Casa de Balenciaga, când s-a căsătorit  la Paris, de ziua îndrăgostiţilor, cu miliardarul Francois Henri Pinault.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: