DJ Layla – number 1 în Rusia

Frumoasa basarabeancă cunoscută sub numele scenic „DJ Layla” s-a plasat în topul preferinţelor muzicale moscovite.

De curând, hitul „Single Lady”, care a făcut furori mai întâi în cluburile de noapte din România, apoi şi pe piaţa muzicală autohtonă, s-a plasat pe locul întâi în topul celui mai mare post de radio din Rusia – „Europa Plus Moscow”, bucurându-se de  cea mai largă difuzare de până acum.

Astfel, un nou proiect românesc a ajuns să se bucure de succes şi renume, dincolo de hotarele ţării, dovedind că şi în România se face muzică de calitate.

Pentru noi, reuşita tinerei Djeiţe nu poate însemna decât o mândrie în plus: după „Ozone”, „Zdob şi Zdoop”, „Studio One” şi alte nume celebre din industria muzicală autohtonă care au cucerit piaţa muzicală din Rusia, acum a venit şi rândul Laylei să dovedească cât de talentaţi sunt interpreţii de prin părţile noastre.

Deşi Piesa „Single Lady”  a început să fie difuzată acum câteva săptămâni la mai toate posturile de radio din Moscova, aceasta a reuşit într-un timp record să placă publicului moscovit şi, totodată plasându-se în fruntea preferinţelor lor muzicale.

La moment, Dj Layla pregăteşte un nou single intitulat „City of Sleeping Hearts”. În ce măsură se va dovedi aceasta o „fabrică de hituri” cu priză la publicul autohton şi internaţional, rămâne de văzut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: