Cleopatra Stratan- un copil-minune

Primăvara lui 2006 – micuţa Cleopatra Stratan, urcă pentru prima dată pe scenă, într-un concert al tatălui ei – Pavel Stratan, interpretând piesa “Mama”. Avea pe atunci doar 3 anişori, motiv pentru care fermecat o sală întreagă. În scurt timp, piesa “Ghiţă”, ajungând pe primul loc în topuri, o face celebră în întreaga lume, iar de aici şi până la Cartea Recordurilor n-a fost decât un pas. Era cea mai tânără interpretă care înregistrase un hit internaţional.

Mai târziu, în acelaşi an, cântăreaţa de doar 3 anişori, a urcat pe scenă susţinând un recital life de 2 ore. Astfel, Cleo doboară un alt record, devenind cea mai tânără artistă, care a cântat vreodată life în faţa unui public numeros.

A urmat, apoi un album, care s-a vândut în peste 150.000 de exemplare, iar popularitatea a crescut odată cu ea. În 2008, Cleopatra le-a făcut o surpriză fanilor, creând o păpuşă după chipul şi asemănarea ei. În doar 3 zile, păpuşa Cleopatrei s-a vândut în peste 5000 de exemplare.

La 5 ani, Cleopatra a scos cel de-al doilea album, iar acum când a urcat pe băncile şcolii îl strigă pe Ghiţă în limba rusă şi se pregăteşte să lanseze un nou album: “Colinde Magice”.

Un răspuns to “Cleopatra Stratan- un copil-minune”

  1. :* :* :* :* :*:*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: