Cum e femeia Fecioară din creştet şi până în talpă

În această zodie există cele mai multe femei nemăritate şi aceasta pentru că rareori îşi găsesc bărbatul care să corespundă pretenţiilor lor. Fecioara judecă oamenii destul de superficial, adică mai mult după aspectul lor (curaţi, bine îmbrăcaţi, apetisanţi) ca urmare, nu vor înţelege, sau pur şi simplu vor trece pe lângă personalităţi valoroase aparţinând ambelor sexe. Dacă vrem să o înţelegem nu trebuie să o judecăm ca pe un om raţional, ci ca pe o femeie cu multă stăpânire de sine. Dorurile ei rămân de cele mai multe ori secrete. Este serioasă şi plină de prestanţă. Modestia i-a fost pusă în leagăn şi rareori o vom surprinde lăudându-se. Are maniere excelente şi se comportă ca o adevarată doamnă dacă nu este provocată. Dacă este jignită atacă sălbatic cu cuvinte şi reuşeşte să-l îngenuncheze şi pe cel mai puternic.

Ţine mult la autoperfecţionare şi se străduieşte mereu să-şi îmbunătăţească poziţia socială. Se interesează în mod deosebit de literatură, muzică şi pictură, iar multe dintre fecioare dezvoltă un puternic talent critic. Îşi face prea multe griji şi aceasta pentru că este convinsă că toate problemele se pot rezolva în mod raţional. Se încrede mai mult în intelect decât în intuiţie. Poate fi generoasă, răbdătoare şi bună, dar în esenţă este foarte rece. Are o mare putere de muncă preluând toate sarcinile fiindcă este convinsă că numai singură le poate rezolva bine. Domeniul ei este casa. Aici domină şi conduce, iar un bărbat excelent trebuie s-o accepte. Casa ei arată ca şi cum n-ar sta nimeni în ea.

Fiecare lucruşor trebuie să fie la locul său stabilit pentru totdeauna. Este extrem de econoamă. Ştie ce-şi doreşte un bărbat. îl va ajuta în toate problemele pentru că este o maiestră în analiză. Dacă se căsâtoreşte o va face destul de târziu. Va deveni o gospodină perfectă şi o bună mamă (poate puţin prea severă), iar pentru soţ o parteneră interesantă. Sexul este pentru ea o problemă a înmulţirii speciei şi nu o plăcere şi acest lucru se manifestă frustrant căci în general este drăguţă şi îşi menţine formele la bătrâneţe.

Îi plac micile petreceri pe care le organizează până în cele mai mici detalii, dar nu invită oameni care nu ştiu să se comporte şi să mănânce frumos, nu se îmbracă ordonat şi care au obiceiul de a împrăştia scrumul de ţigară peste tot. În meserie va fi tot atât de exactă. Ştie să socotească bine, este o contabilă bună sau o secretară practic excelentă. Va cere salariul care-i permite să rămână independentă. Deşi judecă raţional şi la rece are totuşi un punct slab: prietenul-amantul.

Nu va vedea greşelile sau slăbiciunile sale, ci va rămâne credincioasă imaginii pe care şi-a făurit-o despre el. Tratează bărbatul ca pe un pământ virgin care trebuie cercetat, apărat, dezvoltat şi îmbunătăţit. Se descurcă foarte bine în psihologia bărbătească, dar ea trebuie să fie stăpâna. Aşteaptă de la ceilalţi să fie tot atât de curaţi, ordonaţi şi corecţi ca şi ea.

Un răspuns to “Cum e femeia Fecioară din creştet şi până în talpă”

  1. just Dessigna Says:

    Fatarnice,duplicitare , egoiste , acide , calcatoare de cadavre, cand ai nevoie de ele se „fofilesc” si nu te mai suna dar ele sunt puritane si nu accepta ca cineva sa le greseasca, sar din orice si se ingrijoreaza din orice fleac , frustrate ( vecinu sa nu aiba mai mult decat ele), nemultumite de ele insele, soti, stare materiala , obiecte pe care le poseda , materialiste .99 la suta din toate fecioarele intalnite de mine au ca principale trasaturi , cele enumerate mai sus.nu uitati insa , caracterul lor fatarnic si ganditi-va de doua ori inainte sa ma judecati.cati dintre voi cunosc fecioare dragute?multi nu?ma puteti contrazice dar nu uitati niciodata sa fifi precauti chiar daca va intelegeti cu ele.succes , eu unul le voi evita cat voi trai.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: