Cum e Femeia Vărsător din creştet şi până în talpă

Nu doreşte sã fie vãzutã ca obiect sexual. Are pretenţii foarte mari şi cere de la iubit anumitã consideraţie. Nu-i place sã fie grabitã. O primã întâlnire se va termina foarte rar în pat. Nici a doua întâlnire nu înseamnã pentru ea un flirt. Nu este pudicã, dar doreşte sã fie convinsã cã aceastã relaţie este ceva serios. Femeia vãrsãtor este sensibilã şi are un puternic intelect. Este chiar deosebit de intelectualã. Prietenii o stimuleazã iar dacã îi place societatea este foarte veselã şi acceptã cu plãcere o invitaţie în ultima clipã de la prieteni. Dacã simpatizeazã pe cineva, îşi deschide nestingheritã sufletul, de multe ori într-un mod nu prea prudent. Se amestecã cu pasiune în viaţa altora. Dã sfaturi care nu sunt nici dorite, nici urmate.

Nu se dã înapoi de la munci bãrbãteşti. Îi plac meserii ca mecanic auto sau constructor, dar de cele mai multe ori o întâlnim în posturi de conducãtor. Rãspunde provocãrilor. Preia cu plãcere noi responsabilitãti pentru ca este convinsã cã face fatã tuturor solicitãrilor. Pentru cã este inteligentã nu se sperie de greutãţi şi gãseşte multã înţelegere pentru alţii. Cel mai bine se desfãşoarã când trebuie sã conlucreze cu alţii, o trãsãturã caracteristicã apreciatã de cãtre oamenii inteligenţi.

Fiind o umanistã purã, o intereseazã toate problemele lumii. O vom întâlni în primele rânduri în lupta pentru dreptate şi întotdeauna de partea celor nãpãstuiţi. Înţelege suferinţa celorlalţi, dar nu este binefãctãtorul care cere rãsplatã şi dragoste. Se adânceşte atât de mult în muncã încât uitã de cele mai multe ori oamenii pentru care se zbate. Distanţa aceasta este prezentã pânã şi în problemele mai intime. Înainte de toate are curajul propriilor ei convingeri pe care nu le trãdeazã niciodatã. Dacã un proiect eşueazã, nu disperã pentru cã este sigurã cã din greşeli se poate învãţa, ba mai mult, nu suferã succesul obţinut prea uşor. Este fascinantã, distractivã, plinã de fantezie, dar poate şi foarte încãpãţânatã.

Cele mai multe femei vãrsãtor au aplicaţie  spre lucururile oculte şi nimic nu le va convinge sã-şi trãdeze credinţa în fenomene supranaturale. Când sunt convinse cã ştiu ceva, nici un argument şi nici un fapt real nu le va zdruncina pãrerea. Femeia vãrsãtor simte o mare nevoie de dragoste şi prietenie. Gãseşte genul opus ca deosebit de atrãgãtor, însã cautã partenerul perfect şi are mari dificultăţi în a se hotãrî. Ca urmare se va cãsãtori târziu, iar alegerea va surprinde grupul de prieteni.

Va şoca dealtfel întotdeauna cercul ei de cunoştinţe conservatoare. Îşi doreşte un bãrbat cu care sã se simtã cu adevãrat femeie şi atunci nu o mai intereseazã rasa şi religia bãrbatului. Iubeşte lucrurile frumoase. Sã nu uitãm sã-i complimentãm corpul, cãci este o femeie care are nevoie de admiraţie. Este foarte ordonatã şi harnicã. Poate fi însã nervoasã, cicãlitoare şi cheltuitoare, extravagantã în ceea ce priveşte confortul personal. Nu va recunoaşte însã niciodatã aceste greşeli. Gãseşte cã oamenii care nu doresc decât bani sunt superficiali şi nu prea normali. Banul existã pentru ea doar pentru a fi cheltuit şi îl cheltuie pentru a-şi realiza orice dorinţã.

Un răspuns to “Cum e Femeia Vărsător din creştet şi până în talpă”

  1. Femeia Balanta, zodia cu o adaptabilitate si o simplitate extraordinara Says:

    Femeia Varsator se cucereste Usor in comparatie cu femeia nascuta in zodia Balanta.

    Femeia nascuta in zodia balanta se cucereste cel mai greu (chiar ani de zile), insa efortul se merita, asa cum spunea Jean Grenier ca: In viata, cel mai greu lucru de pastrat e echilibru; intr-adevar femeia balanta reuseste sa mentina acest echilibru de care avem nevoie toti. Sunt extrem de inteligente, muncitoare, discrete, naturale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: