TUDOR Popa – „Învaţă din ieri, trăieşte pentru azi şi speră pentru mâine”

AMANTĂ

29 de ani, cu picioare lungi, apetisante, neapărat Blondă şi drăguţă ca Jessica Alba. Desigur n-ar strica şi un Porche în spate. Aşa văd eu amanta viselor mele.


BANI

Banii au stat şi vor sta întotdeauna în topul priorităţilor mele în viaţă. Îmi plac banii, mai ales când îi am din ce în ce mai mulţi în portofel. Cred că vreo 10 mlrd de euro ar fi suficienţi ca să-mi vad visele realizate: să-mi iau o casă, să fac călătorii în jurul lumii şi să-i investesc într-o afacere prosperă.


COPII

Uuuuuuuuu. Nu mă gândesc încă la aşa lucruri serioase. Poate la 30 de ani îmi voi bate capul în privinţa lor. De fapt înainte îmi doream doi copii, acum, însă vreau cinci(2 fete şi 3 băieţi). De dorit ar fi să vină pe lume în următoarea ordine: fată, băiat, 2 băieţi gemeni, fată.


DUŞ

Prefer duşul rece. De obicei, obişnuiesc să cânt sub duş. Repertoriul e bogat: schimb melodiile în funcţie de anotimp.


EXTRATEREŞTRI

Cred că extratereştrii sunt albaştri, cu ochii mari, de statură medie(1.60 în medie), cap oval, cheli şi foarte moi la pipăit. Nas nu prea au. Mănâncă oameni … mai ales oameni negri(le place ciocolata neagră , e mai sănătoasă).


FARSE

Nu agreez farsele, mai degrabă le-aş face eu altora.


GÂND

Un gând de moment ? Păi m-ar interesa la ce oră va fi difuzat filmul „The road”.


HAREM

Da, desigur că îmi doresc unul. Ce bărbat ar refuza aşa plăcere ? Haremul e rai pentru suflet şi ochi. Cu condiţia să nu depăşească mai mult de 10 femei. Până la urmă, îmi doresc doar 10 mlrd de euro, câte un mlrd pentru fiecare femeie. Mai mult nu mi-aş putea permite.


IDOL

Superman


ÎNGER PĂZITOR

Nu cred în existenţa lui şi dacă ar fi, îs supărat pe el, întrucât nu prea are grijă de mine în ultimul timp.


JOCURI DE NOROK

Niciodată nu am manifestat interes pentru jocurile de norok. Sunt o mare pierdere de timp şi de bani. Iar de aici şi până la sărăcie, nu-i decât un pas.


KG

65 kg atât mi-o dat natura.


LUNI

Întotdeauna am urât de moarte ziua de luni, deşi lunea nu mi-a lipsit niciodată buna dispoziţie. Prefer să cred că vinerea e cea mai plăcută zi muncitoare a săptămânii, iar singurul avantaj al zilei de luni e că trece repede.


MOLDOVA

(zâmbeşte) ……….. În ultimul timp, şi-a mai revenit un pic din „comă”.


NUNTĂ

Îmi doresc o nuntă în aer liber. Undeva în grădina unei vile, cred că ar fi perfect … cu condiţia ca din peisaj să nu lipsească muzica vie, un tort mare, o masă bogată, invitaţii şi desigur mireasa visurilor mele. Cred că nunţile catolicilor sunt mult mai aproape de ceea ce-mi doresc eu decât cele în stil ortodox.


OGLINDĂ

Oglinda este obiectul meu preferat din casă. Aş petrece toată viaţa în faţa ei!


POEZIE preferată din copilărie

Vine raţa de la baltă

Cu codiţa ridicată

Ce-ai păţit răţulcă, hăi?

M-am scăpat în chiloţei!


REFREN

Deşteaptă-te române din somnul cel de moarte ….


SĂRUT

Nu mă pasionează un model anume de sărut. Cred că în viaţă trebuie să experimentezi totul şi abia apoi să-ţi dai cu părerea ce anume îţi place. Dar, în general, cred că un sărut reuşit durează ceva mai mult de 20 de secunde.


ŞCOALĂ

Mai mare prostie n-am văzut să se inventeze pe pământul ăsta. Eu unu, n-am nevoie de şcoală, până la urmă oricum viaţa te învaţă mult mai multe lucruri, decât ni le întinde pe tavă programul şcolar. Pentru, alţii, însă, puţină şcoala nu strică …


TOAST

„Să trăiţi! La Anul şi La Mulţi Ani”!


ŢÂNŢARI

Întotdeauna i-am asociat cu nişte vampiri zburători.


UE

Eu unu sunt sigur că am să-i păşesc vreodată pragul. Cel puţin, pentru început, măcar Marea Britanie mi-ar plăcea să o vizitez.


VIITOR

Nu-mi fac planuri de viitor! Prefer să trăiesc cu prezentul.


XENA

Xena nu-i decât o femeie cu mulţi muşchi pe ea. Nu e tipul meu … niciodată nu a fost. Prefer să ocolesc acest gen de femei şi nu din cauza faptului că sunt prea războinice, ci mai degrabă, pentru că mă văd mult mai împlinit lângă o femeie feminină.


YMEN

Miroase a petrol acolo, deci miroase a bani …


ZESTRE

În zilele noastre zestrea ideală e un acoperiş deasupra capului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: