Cum îl convingi să-ţi ţină de urât la o tură prin magazine

Se consideră că-n spatele unui bărbat puternic, a stat întotdeauna o femeie frumoasă şi înţeleaptă. Prin urmare, succesul unui bărbat depinde în mare măsură de tine, de felul în care tu – soţia sau iubita lui îi înfrumuseţezi existenţa. Femeile trebuie să aibă grijă ca bărbaţii lor să arate bine. Nu te zgârci să economiseşti de pe urma lui. Faci o mare greşeală! Scoate-l cu tine la cumpărături şi investeşte în el, pentru că el e oglinda ta în lume.

Ţi-e greu să-l convingi să-ţi ţină companie la o tură de shopping ? Află că e un lucru absolut normal. Dacă o femeie merge la cumpărături în 99% din cazurile în care ea şi-a plănuit această activitate din timp(1% din cazuri rămâne pe seama unor catastrofe, uragane, războaie izbucnite pe neprins de veste), doar 17 bărbaţii din 1000 vor ajunge la magazin la data stabilită din timp.

 

De ce ? E simplu ca bună ziua – bărbaţilor nu le place să facă shopping!. Potrivit cercetătorilor britanici, această activitate le este chiar dăunătoare. Ieşitul la cumpărături le aduc pierderi de energie şi timp, plus la toate influenţează negativ asupra tensiunii lor arteriale. Cea mai mare dorinţă a bărbaţilor intraţi într-un magazin e să iasă cât mai repede de acolo, dar neapărat cu sacoşele pline, astfel încât să nu mai fie nevoit să revină în scurt timp şi să-şi piardă preţiosul timp pe fleacuri.

Potrivit statisticilor, dacă un bărbat probează o haină, există 65% probabilitate că acesta o va cumpăra. În cazul femeilor, probabilitatea e de doar 25%. Singurul motiv pentru care un bărbat refuză să cumpere haina îl constituie măsurile necorespunzătoare.

Dacă vrei ca shoppingul să nu mai fie conceput de El drept o povară, iată câteva reguli demne de luat în seamă:

  • Dacă pleci cu jumătatea ta la cumpărături, nu te opri în dreptul buticurilor sau a vitrinelor cu articole pentru femei.
  • Alege o oră şi o zi în care să nu fie mare înghesuială. Bărbaţilor le indisplac cozile şi cu atât mai mult forfota, gălăgia.
  • Hrăneşte-l bine de acasă, să nu-l apuce foamea în drum.
  • Nu-l supraobosi cu cumpăratul mărunţişurilor. Acestea i le poţi lua şi singură. Până la urmă, bărbaţii nu pricep o boabă în modă.
  • Cere-i părerea! Fă-l să se simtă important! Arată-i că-ţi pasă de gusturile lui.
  • Venind acasă, nu-l impune să probeze tot ce i-ai cumpărat. Mai bine hrăneşte-l şi lasă-l să se odihnească un pic. Până la urmă, singur o să-şi dorească să vadă ce şi cum i se potriveşte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: