Cum sunt bărbaţii în funcţie de zodie ?

Berbec – „Graba nu strică treaba”

Berbecul este primul semn zodiacal, prin urmare şi bărbatul numărul 1 în pat. Preferă actul sexual exotic, excentric, plin de fantezie. Pasiunea şi energia lui sunt irezistibile. Preferă să facă dragoste în cele mai neobişnuite locuri, iar ideea că poate fi oricând surprins îl excită şi mai tare. Este extrem de impulsiv, iar fidelitatea nu este punctul lui forte.

Taur – „Dragostea trece prin stomac”

Este foarte senzual. Pentru el, actul sexual devine artă alături de o companie plăcută. Nu este preocupat să ajungă în pat cu orice preţ. Preferă o cină romantică, un vin bun şi un sărut de noapte bună cu femeia visurilor lui, decât nopţi fierbinţi cu o oarecare. Majoritatea taurilor sunt timizi şi retraşi, însă odată porniţi, cu greu îi mai opreşti.

Gemeni – „Sexul contribuie la starea spirituală”

Este intelectualul zodiacului, un tip de viaţă şi un mare amator de sex. Dacă la prima întâlnire te va „aprinde” cu discuţii curioase, odată ajuns în pat va deveni un amant senzual. Îl excită fanteziile erotice puse în practică şi discuţiile fără perdea.

Rac – „Spune-mi o poveste”

Deşi majoritatea îl percep ca pe un sentimental fără pereche, racul are un apetit sexual foarte sănătos. Pofta lui de sex, adesea este mascată de timiditate, dar odată ce va reuşi să depăşească momentul va demonstra că ştie să intuiască dorinţele partenerei. Are o fantezie bogată. Îl excită poveştile deocheate ale  partenerei. Sexul fără dragoste, nu prea are sens pentru el. Este adeptul relaţiilor serioase.

Leu – „Extaz – asta sunt eu”

Este un mare iubitor de lux şi confort. Trece la fapte, doar când îşi cunoaşte destul de bine partenera, motiv pentru care nu se va aventura cu legături pasagere. Este un tip de cursă lungă şi îşi doreşte o parteneră cu care să facă o echipă bună, pentru că el are o mulţime de calităţi: răbdător, senzual, atent. Îţi va descoperi toate zonele erogene cu ochii deschişi.

Fecioara – „Un duş vă rog!”

Este unul dintre cele mai sexuale semne zodiacale. Deşi în viaţa cotidiană este interiorizat, în dormitor el este cel care deţine controlul. Îi place să folosească toată gama de jucării erotice. Igiena este sfântă pentru el, aşa că nu sări duşul de dinainte. Bărbatul fecioară are o fantezie bogată şi adoră femeile care îi ghicesc gândurile.

Balanţa – „Sexul =dragoste”

Balanţele au tendiţa de a confunda dragostea cu sexul, până acolo încât partenerele lor au impresia că orice gest tandru oferit de aceştia face o aluzie la sex. Are fantezii de genul – să facă dragoste pe un pian şi nu trece la fapte până nu pune toate detaliile la punct. Este un bărbat senzual, dar şi comod, deci fii pregătită să stai tu deasupra.

Scorpionul – „Sex-machine”

Este un bărbat sensibil, dar totodată dispune de un erotism irezistibil. Îşi dă frâu liber imaginaţiei într-un cuplu, te cucereşte cu gesturi tandre şi priviri dulci. În pat este pervers, dar nici una dintre partenerele lui nu pleacă nesatisfăcută din braţele lui.

Săgetător – „Multă adrenalină”

Săgetătorul nu cunoaşte somnul pentru că noaptea ideală pentru el este noaptea albă. Sexul este prioritatea sa numărul 1. Pentru el a fost inventat sexul pe bancheta din spate a maşinii şi sexul în aer liber. Cu toate astea, apreciază mai mult compania unei femei decât activităţile erotice. Odată ajuns în pat, nu va refuza nici un experiment erotic. Latex, bice, cătuşe, casete porno – toate sunt binevenite în patul Săgetătorului.

Capricorn – „Dacă e nevoie …”

Este un amant excelent. Poate supravieţui şi fără sex, pentru că există aspecte ale vieţii sale mult mai importante. Îşi va îndeplini datoriile de soţ, amant, iubit, însă mai degrabă din simţul datoriei decât din plăcere. În adâncul sufletului el aşteaptă să fie descoperit şi să dea ce are mai bun în el.

Vărsător – „Sex sau dragoste ?”

Pentru unii, sexul este o descărcare fizică, pentru alţii – un act cu valenţe spirituale. Ştie să facă diferenţa între sentimente şi satisfacţie trupească. Într-o relaţie dă dovadă că e un amant experimentat şi fără prejudecăţi. Este foarte nerăbdător. Ori eşti pe aceeaşi lungime de undă cu el, ori te lasă în urmă. Adoră să pregătească verbal terenul, îi plac detaliile picante şi experimentele trăsnite.

Peşti – „Sex în apă”

Este semnul zodiacal cu cea mai bogată fantezie sexuală. Având în vedere că e un tip romantic, îl excită la nebunie sexul în apă fie în preajma apelor. Baia pentru el este un loc plin de erotism. În pat, îşi încurajează partenera să îşi depăşească limitele şi este incapabil să facă sex fără să iubească. Tandreţea lui va copleşi orice femeie.

Un răspuns to “Cum sunt bărbaţii în funcţie de zodie ?”

  1. eu sunt taur 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: