Angelina Jolie pe coperta Vanity Fair

Angelina Jolie, una dintre cele mai dorite femei ale planetei a pozat de curând pentru coperta revistei Vanity Fair. Frumoasă şi seducătoare ca-n vremurile bune, cea mai celebră mămică de la Hollywood dezvăluie de această dată într-un interviu de excepţie noi detalii despre mariajul său cu Brad Pitt, copii şi retragerea ei de pe treapta profesională.

„Nu, nu sunt însărcinată. Poate în viitor ! Nu ne opunem acestei idei! Pentru moment, vrem să fim siguri că acordăm fiecărui copil timpul de care are acesta nevoie”, zice Angelina.

Tot pentru cei de la Vanity Fair, Jolie declară că ea şi Brad Pitt nu sunt împotriva căsătoriei,însă pentru ei copii sunt un angajament mult mai mare decât căsătoria. „copii sunt viaţa”. Deşi îi place să se dedice cu trup şi suflet meseriei ei, Jolie susţine căîntr-o bună zi se va retrage din actorie, pentru a se dedica totalmente familiei, copiilor.  „Cariera nu e cel mai important lucru din viaţa mea. Actoria m-a ajutat să cresc, m-a ajutat să învăţ multe lucruri despre mine, m-a ajutat să călătoresc, m-a ajutat să înţeleg viaţa, m-a ajutat să învăţ să mă exprim, m-a învăţat atâtea lucruri minunate „, spune Jolie. De ce vrea să renunţe Angelina la toate astea ? Simplu ca bună ziua – pentru că are un cămin fericit.

În acelaşi interviu, Angelina vorbeşte pe larg şi despre copii ei, susţinând că Mad e un intelectual, un elev exemplar, mai ales la istorie. El şi-ar dori să devină scriitor sau ar putea călători în jurul lumii. Zahara are o voce extraordinară şi vorbeşte nemaipomenit de bine. Shiloh este jucăuşă şi amuzantă. Knox şi Viv sunt  copii obişnuiţi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: