Arhivă pentru august 12, 2010

The strangers: un film inspirat din fapte reale

Posted in FILME de nota 10 with tags on august 12, 2010 by crinapopa

Un film inspirat din fapte reale. Potrivit datelor FBI, anual în SUA se săvârşesc circa 1,4 milioane de omoruri. Într-o seară de 11 februarie 2005, după ce au petrecut la nunta unui amic, soţii Kristen McKay şi James Hoyt s-au întors în căsuţa lor de vară. Totul părea absolut normal, până la un moment dat, când o femeie ciudată le-a bătut la uşă. A urmat apoi o noapte de groază cu sunete înfricoşătoare, panică, şi ameninţări.Departe de lumea urbană, fără nici un ajutor, cei doi soţi au rămas să înfrunte de unii singuri moartea. În final, forţele răului s-au dovedit a fi mai puternice. Kristen McKay şi James Hoyt au fost ucişi cu sânge rece, iar făptaşul aşa şi nu a mai fost găsit.


Patricia Manterola: biografie

Posted in Anchete VIP with tags on august 12, 2010 by crinapopa

Nume complet – Bertha Patricia Manterola Carreon

Data, luna, anul naşterii – 23 aprilie, 1972

Locul naşterii – Mexico

Zodia – Taur

Familie – tata -Jorge Manterola, mama – Maria Dolores Carrion, frate – Jorge, sora – Michelle.

Studii – Colegio de Miguel Angel,Colegio Oxford din Cuernavaca şi a urmat, de asemenea, cursuri de dans, actorie şi canto.

Stare civilă –începând din 17 aprilie 1999 se căsătoreşte cu Javier Ortiz de care divorţează în 2005. În prezent, are o relaţie cu Forrest Kolb.

Ocupaţii – cântăreaţă, actriţă, model, designer, prezentatoare Tv

Copilărie – a avut parte de o copilărie fericită alături de verii ei şi de fratele mai mare Jorge. Cea mai mare parte a timpului o petrecea la ferma bunicului, jucându-se în aer liber, înotând în râu, plimbându-se în natură. A fost un copil liniştit. A crezut în existenţa lui Moş Crăciun până la vârsta de 13 ani.

Filmografie şi televiziuune

  • Dónde Quedó La Bolita?” (1993)
  • „Acapulco, Cuerpo y Alma” (1995) Lorena
  • „Gente Bien” (1997) María (, 1997)
  • „Apuesta por un Amor”
  • „Destilando Amor.” …. Erika Robledo (2007)
  • Ugly Betty,” 2006-2007
  • Muchas Muchachas
  • La Fea Mas Bella
  • Souvenir (1997),
  • The Hazard City (2000),
  • The Dukes of Hazzard: Hazzard in Hollywood (2000),
  • Carman: The Champion (2001).
  • The Singer (2008) Carmen
  • The Perfect Game (2009). Maria

Debut – la 9 ani joacă primul ei rol în comedia muzicala „Anita la huerfanita”.

Autocaraxterizare – sunt o fire timidă, dar pot fi şi nărăvaşă, dacă scenariul mi-o cere.

Iubeşte să doarmă până tărziu, să facă cumpărături în Beverly Hills, să meargă la plajă.

Debut în actorie – prima sa apariţie într-o piesă de teatru se întâmpla pe când avea 8 ani – spectacolul Anita, la huerfanita.

Îi plac bărbaţii care îi lasă femeii timp să evolueze, cei care nu se sfiesc să admire femeile şi să le ajute dacă e cazul. Detestă bărbaţii misogini.

Curiozităţi – de la 18 ani ţine zilnic diete.

O poezie pentru pici: Sandalele în aşteptare

Posted in Eu şi bebeluşul meu!, Versuri de 5 stele with tags on august 12, 2010 by crinapopa

Stau pitite la ungher

O pereche de sandale

Şi aşteapt-un cavaler

Să le scoată la plimbare.


Stau sărmanele şi-aşteaptă

Soneria încă tace

De s-ar auzi o şoaptă

Grija ar lăsa-o-n pace.

Însă, iar se face seară

Cavalerul n-a venit

Pentru-a nu ştiu câta oară

Degeaba le-am lustruit.

 

Autor – Cristina Popa