Femeile mai pricepute la capitolul aventuri amoroase comparativ cu bărbaţii

Un sondaj realizat de curând de saitul IllicitEncounters.com, concluzionează că comparativ cu bărbaţii, femeile se descurcă mult mai bine la capitolul „AVENTURI AMOROASE”. Studiul citat de „MARIECLAIRE”, sugerează ideea că femeile se pricep mult mai bine în a-şi ascunde aventurile extraconjugale de ochii soţilor, comparativ cu bărbaţii care nu pot să fie secretoşi la acest capitol. Astfel, unul din 10 bărbaţii îşi divulgă secretele amoroase, comparativ cu o femeie din 20.

Dr. David Holmes, un psiholog de la Manchester Metropolitan University, susţine că femeile mint mult mai bine decât bărbaţii şi sunt mult mai atente la detalii, astfel încât să nu fie date în vileag de soţi. Ele folosesc adrese de email şi cartele SIM diferite. Bărbaţii, la rândul lor, sunt de multe ori neatenţi şi chiar nechibzuiţi, lăsându-şi telefoanele mobile la vedere şi chiar pagina de email deschisă, dându-se astfel singuri în vileag cum că ar avea o amantă.

Se întâmplă acest lucru ca urmare a faptului că femeile sunt programate de la natură să menţină o relaţie pentru o perioadă mai îndelungată, în timp ce bărbaţii sunt mai impulsivi de felul lor. Acelaşi studiu afirmă că, 40% dintre femei folosesc un amic drept alibi pentru a petrece mai mult timp în compania amantului, comparativ cu doar 6% dintre bărbaţi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: