Cine sunt cele mai sexy neveste de fotbalişti?

Nu iubi un fotbalist

Căci e-un lucru foarte trist,

Când e dragostea mai dulce,

El ia mingea şi se duce.

Cam aşa suna o poezie de pe timpurile când eram eu copilă. Şi totuşi, chiar de relaţia cu un fotbalist nu e atât de dulce, femeile sunt moarte după ei. Şi când vorbim de femeile lor, nu vorbim despre femei oarecare, ci despre nişte femei de top. Nevestele fotbaliştilor au un aspect fizic plăcut şi o siluetă de invidiat. Se îmbracă cu gust, au în spate un titlu de miss sau o carieră de top model şi în cele mai bune cazuri o facultate cel puţin. Sunteţi curioşi să aflaţi cine formează cea mai sexy echipă a soţiilor de fotbalişti ? Atenţie aici !

Consuelo Matos Mutu – soţia atacantului român Adrian Mutu

Frumoasa brunetă i-a dăruit fotbalistului român 2 fetiţe – Adriana născută în 2006 şi Maya Vega născută în 2008. Este originară din Republica Dominicană. Este model şi  ministru pe probleme externe la Vatican din partea Republicii Dominicane. Zodia berbec. Are 33 de ani. Interesată de lumea fashion şi acţiuni umanitare.

Adelina Chivu – soţia fotbalistului român Cristian Chivu

Este fostă prezentatoare de ştiri sportive. I-a dăruit căpitanului echipei naţionale de fotbal a României o fetiţă pe nume Natalia. Anul acesta presa a desemnat-o cea mai atrăgătoare mămică-vedetă. Îi plac desenele animate, cartingul. Se caracterizează ca fiind o fire exagerat de calmă. Are şi un al doilea nume – Oana. Este originară din Piatra Neamţ. Data naşterii 3.01.1982. Şatenă, ochii verzi. Studii – Liceul de Informatica din Piatra-Neamt(clasa a IX-a), Scoala Centrala din Bucuresti (clasele a X-a, a XI-a si a XII-a); Universitatea “Mediapro”, Facultatea de Jurnalism.

Sylvie Van der Vaart – soţia fotbalistului Rafael van der Vaart

Model şi personalitate TV de origine germană. Are 32 de ani. Născută la 13 aprilie 1978 în Breda, Olanda. Măsoară 1,58 m în înălţime, are ochi albaştri şi părul blond.

Caroline Celico – soţia fotbalistului Kaka

Nu este model, dar arată super tare. Nu-i place viaţa mondenă. Se dedică creşterii băieţelului lor şi e implicată în diverse proiecte umanitare. Are 21 de ani. Este originară din Sao Paulo, Brazilia. Născută la 26 iulie 1987, zodia Leu. Este studentă la colegiu şi femeie de afaceri. Are 1,67 m în înălţime. Îşi cunoaşte soţul de la 13 ani. Vorbeşte 4 limbi: franceză, spaniolă, italiană şi engleză. Ocupaţia preferată – gătitul.

Yolanthe Cabau van Kasbergen – soţia fotbalistului Wesley Sneijder

Prezentatoare TV, actriţă, model. S-a născut în Ibiza. Este fiica unui dintre cei mai bogaţi afacerişti de prin părţile locului. Revista FHM a desemnat-o de 2 ori cea mai sexy femeie din Olanda. Are 25 de ani. Născută la 19 martie 1985. A cochetat cu modelingul pentru faimă şi bani.

Ilary Blasi – soţia lui Francesco Totti

Model, personalitate TV, actriţă. 29 de ani. Are 2 copii – Cristian – 5 ani şi Chanel – 3 ani. Născută la 28 aprilie 1981 în Italia.

Helen Figo – soţia fotbalistului portughez Luis Figo

Şi-a abandonat cariera de fotomodel pentru a se dedica educaţiei şi creşterii celor trei fiice pe care le are cu fostul internaţional portughez: Daniela, Martina şi Stella. În prezent, urmează să mai aducă pe lume un bebe.  Născută la 22 octombrie 1976. blondă. Ochi albatri. Fotomodel suedez.

Kristen Şevcenco – soţia atacantului ucrainean Andrei Şevcenco

Născută la 11 august 1978. Este model american. Are cu fotbalistul ucrainean 2 feciori: Jordan, născut în 2004 şi Christian, născut în 2006.

Louise Bonsall – soţia lui Michael Owen

Îşi cunoaşte soţul încă din şcoala primară. I-a dăruit acestuia 4 copii – Gemma, născută în 2003, James Michael, născut în 2006, Emily, născută în 2007 şi Jessica, născută în 2010. Nu iese prin cluburi, nu-i place viaţa mondenă. Preferă să-şi petreacă timpul alături de copii.

Daniela Cannavaro – soţia fotbalistului italian Fabio Cannavaro

Locuieşte în Neaples. Are 3 copii Christian – 7 ani, Martina – 6 ani, Andreea – 3 ani.

Helena Seger– soţia luiZlatan Ibrahimovic.

 

Au împreună doi baieţi, Vincent, născut în 2006 şi Maximilian, născut în 2008. Este suedeză. Are 30 de ani. A cochetat cu modelingul.

Diana Munteanu Niculescu – soţia fotbalistului Claudiu Niculescu

Prezentatoare Tv, model şi actriţă. I-a dăruit jucătorului român un fiu pe nume David. Născută la 15 decembrie 1978 în Braşov. În copilăria a luat lecţii de pian şi a făcut 8 ani atletism. Iubeşte viaţa mondenă. Are ochii verzi. Blondă. Înălţime 1,72 cm. Zodia Săgetător.

Barbara Tausia – soţia fotbalistului Nicolas Anelka

Coregrafă şi dansatoare de origine belgiană. I-a dăruit jucătorului francez un fiu. S-a născut la 8 iulie 1977.  Are 33 de ani.

Barbara Tausia – soţia fotbalistului Nicolas Anelka

Coregrafă şi dansatoare de origine belgiană. I-a dăruit jucătorului francez un fiu. S-a născut la 8 iulie 1977.  Are 33 de ani.

Bethany Dempsey – soţia jucătorului american Clint Dempsey

Evangelina Anderson – soţia fotbalistului Martin Demichelis. I-a dăruit acestuia un fiu.


Susana Werner – soţia jucătorului brazilian Julio Caesar. E originară din Brazilia. Manechin şi actriţă născută în 1977. E cu doi ani mai mare decât soţul ei căruia i-a dăruit 2 copii – Cauet şi Giulia.

Autor text – Cristina Popa

2 răspunsuri to “Cine sunt cele mai sexy neveste de fotbalişti?”

  1. Unde e Iulia Lobont?

  2. Petrescu Ana Says:

    Vreau sa spun ca aceea nu este cu siguranta Carol Celico! Nu vorbeste franceza, doar portugheza(doar s-a mentionat ca s-a nascut in Sao Paulo), italiana de cand era copil (de aici vine si numele tatalui ei „Celico”) si engleza(care a studiat-o in Anglia).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: