La ce parteneri viseaza semnele zodiacale ?

Bărbatul Berbec– îşi doreşte aproape o femeie puternică, o femeie hotărâtă. În acelaşi timp, acest suflet pereche trebuie să fie sincer şi deschis. Să aibă simţul umorului bine dezvoltat. Să fie o persoană responsabilă şi fidelă.  De preferinţă să fie brunetă, să aibă o privire pătrunzătoare, o pereche de buze cărnoase, să fie de talie medie şi desigur să aibă formele cât mai rotunjite.

Femeia Berbec – îşi doreşte alături un cavaler gata să-i vină în ajutor oricând. Îşi doreşte alături o persoană pe care să se poată sprijini. Nu importă ce culoare la păr trebuie să aibă acesta, însă neapărat trebuie să fie înalt şi cu o musculatură bine dezvoltată.

Bărbatul Taur – visează la o parteneră care ştie să creeze o atmosferă plăcută, caldă, primitoare. De asemenea, taurul îşi doreşte alături o femeie care se pricepe la gătit şi care îi împărtăşeşte gusturile. Această femeie trebuie să fie echilibrată, calmă, responsabilă, hotărâtă şi o fire conservatoare.

Femeia Taur – toată viaţa este în căutarea unui bărbat tânăr, care şi la 50 de ani se va comporta ca un flăcău de 18 ani. Acest bărbat trebuie să facă din fiece zi o sărbătoare pentru ea. Visul ei este ca ei doi să trăiască în armmonie acasă, în cuibuşorul lor, acolo unde nu se vor plictisi niciodată, acolo unde vor lucra cot la cot la bucătărie, gătind sau spălând vase. Într-un cuvânt femeia taur are nevoie de un băiat plin de viaţă, creativ, dornic să-şi facă partenera fericită.

Bărbatul Gemeni – idealul său feminin este generos, inteligent, prietenos, pasional. E o femeie care vede frumosul în tot ce o înconjoară. Care nu-şi permite să ţipe, să rezolve problemele cu crize de nervi şi vase sparte. E o femeie pasionată de dans, muzică, literatură, desen. Educată. Deşteaptă. Cu o siluetă frumoasă, brunetă şi un mers cochet.

Femeia Gemeni – preferă să aibă alături un bărbat puternic, care ştie să-şi controleze emoţiile. În acest bărbat ea vede un partener de viaţă ideal, alături de care îşi poate vedea liniştită de treburile casnice, de copii sau de activităţile artistice de care e pasionată: desen, sculptură, grădinărit.

Bărbatul Rac – visează la o femeie altruistă, o femeie care se mulţumeşte cu puţinul şi care se oferă pe ea toată. De obicei, e blondă cu părul lung, are o înălţime medie şi ochii deschişi: albaştri sau verzi. Racul îşi doreşte o femeie care va avea grijă de burtica lui şi-i va găti multe bunătăţuri, îi va menţine garderoba în ordine şi îi va vorbi zi şi noapte despre cât este el de neînlocuit.

Femeia Rac – visează să aibă alături un partener inteligent şi onest, un partener care îi va oferi fidelitatea şi încrederea pe care ea este mereu gata să i-o dăruiască.

Bărbatul Leu – idealul său feminin e o femeie veselă mereu în cutare de aventuri. O femeie care adoră călătoriile, copii şi semnele de atenţie. O femeie care nu-l va lăsa să se plictisească nicicând şi care va lua mereu cea mai bună decizie. Leul nu se îndoieşte niciodată de fidelitatea partenerei sale. El e mereu mândru de zâmbetul ei cochet.

Femeia Leu – idealul său masculin e bărbatul care ştie să-i aprecieze talentele. El trebuie să fie activ, creativ, optimist. Să-i asigure comfort în casă şi să fie un tătic minunat.

Bărbatul Fecioară – visează la o femeie liniştită, inteligentă, pedantă, gospodină. O femeie care gândeşte de 10 ori înainte de a vorbi. Are mâinile mici şi o piele fine care îl înnebuneşte. Cunoaşte limbajul gesturilor mai bine ca oricine.

Femeia Fecioară –  preţuieşte tandreţea, bunătatea şi sensibilitatea. Idealul ei masculin este un gentleman atent, grijuliu, pasional, care o alintă cu vorbe dulci, îi face daruri drăgălaşe cum ar fi un buchet de flori de câmp sau chiar un căţel. În orice situaţie, ţine să scoată în prim-plan feminitatea sa.

Bărbatul Balanţă – este în căutarea unei femei care îi va putea satisface toate necesităţile lui fizice şi sufleteşti. Este un bun familist. Îşi tratează familia cu grijă şi poate fi un sprijin de nădejde.

Femeia Balanţă – o atrag bărbaţii frumoşi la chip şi cu o privire pătrunzătoare. Idealul ei masculin e un bărbat cu bun gust, un bărbat care ştie să-şi stăpânească emoţiile şi care dispune de intelect.  Îşi va oferi inima acelui bărbat care o va susţine în toate.

Bărbatul Scorpion – visează la o femeie puternică, curajoasă, energică, sigură de sine. O femeie care ştie să lupte atunci când în joc sunt interesele şi drepturile ei, o femeie care ştie să îşi facă dreptate. Xena Războinica ăsta e idealul lui feminin.

Femeia Scorpion – are multe ţeluri în viaţă, dar nu reuşeşte pe toate să le ducă la bun sfârşit dacă nu are alături bărbatul potrivit. Acesta trebuie să deţină un statut social înalt, să fie original în gândire, să ştie să comunice în diverse împrejurări.

Bărbatul Săgetător – preferă femeile bune la suflet, pline de viaţă. Preţuieşte la ele sinceritatea, simţul dreptăţii, modestia. Femeia visurilor lui trebuie să aibă 3 priorităţi de bază în viaţă: copii, bucătăria, biserica. Ea trebuie să fie o amantă exemplară, o mamă grijulie pentru copii lui şi o gospodină economă. Măsurile ei trebuie să se apropie de mărimile ideale – 90-60-90.

Femeia Săgetător – în cazul ei, contează atât trăsăturile fizice, cât şi cele sufleteşti. Este în căutarea unui bărbat care îmbină toate astea şi nu face mofturi în privinţa culorii de păr, o atrag şi blonzii şi bruneţii. Important e ca ea să simtă mereu dragoste şi fidelitate din partea lui.

Bărbatul Capricorn – îşi doreşte alături o femeie care va descoperi şi va înţelege natura sa sensibilă. O femeie respectabilă, echilibrată, liniştită, atentă, care ţine neapărat la tradiţiile de familie şi care îşi are propria părere indiferent de situaţie. La căsătorie se decide cam greu, dar odată însurat oferă siguranţă din plin.

Femeia Capricorn – are admiratori câtă frunză şi iarbă, însă îi ţine la distanţă. Bărbatul ideal e acela care îi respectă dorinţa ei de a fi independentă. Preferă bărbaţii serioşi, care îşi permit să întreţină familia şi material şi spiritual. Uneori devine timidă şi romantică, dar nu îşi dă arama pe faţă.

Bărbatul Vărsător – visează la femeia-muză, femeia care îl poate salva de lene, femeia care îi poate dărui în fiece zi o sărbătoare. La nevoie, nu e sigur de sine, dar dacă are alături femeia potrivită, devine optimist şi liniştit.

Femeia Vărsător – e atrăgătoare şi are mulţi cavaleri. Aceştia adoră la ea natura ei schimbătoare. Are nevoie de un bărbat fidel, elegant şi chipeş.

Bărbatul Peşti – natura l-a înzestrat cu intuiţie şi un calm deosebit. Adoră femeile care ştiu să-şi stăpânească emoţiile, femeile generoase, corecte, sincere. Greu se decid pe cine să iubească şi întotdeauna fac cea mai bună alegere. Preţuieşte feminitatea, talentul, atracţia spre natură.

Femeia Peşti – visează să aibă alături un bărbat cu mult mai în vârstă ca ea, un bărbat care să-i asigure comfort, bogăţie. Preferă bărbaţii plini de viaţă, pricepuţi în toate, puternici, inteligenţi, gata de sacrificii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: