Curiozităţi

 • Se zice că persoanele cu urechi mici, lipite de cap, sunt mai inventivi în materie de sex, comparativ cu cei care au urechi mari, ieşite în afară şi despre care se spune că sunt lenoşi şi lipsiţi de pasiune în pat.
 • Bărbaţii cu bărbia îngustă se simt atraşi de femeile active, creative, energice, în timp ce bărbaţii cu bărbia lată preferă femeile cu un temperament flegmatic, femeile care nu ştiu să refuze.
 • Bărbaţii cu degete scurte, dar groase simpatizează mai mult femeile plinuţe decît pe cele cu talie de viespe.
 • Femeile cu degetele subţiri şi lungi preferă bărbaţii înalţi şi bine făcuţi. Femeile cu degetele groase preferă bărbaţii slabi.
 • Cei mai buni amorezi sunt oamenii cu picioarele strîmbe.
 • Cele mai stabile cupluri sunt cele în care unul dintre parteneri este semn de apă(Rac, Peşti, Scorpion), iar celălalt e semn de pămînt(Taur, Capricorn, Fecioară) sau unul e semn de aer(Gemeni, Vărsător, Balanţă), iar celălalt e semn de foc(Săgetător, Berbec, Leu).
 • Cu ocazia zilei de naştere nu se cuvine să faci daruri de genul: şampon, săpun, detergent, balsamuri, batiste. Se zice că aceste daruri atrag de partea lor lacrimi şi supărări. De asemenea, nu se recomandă să dărui obiecte ascuţite, întrucît acestea predispun la certuri. Florile galbene primite în dar duc la despărţire.
 • Cioburile aduc noroc, dar nu şi de ziua ta de naştere. Deci, ai grijă să nu spargi veselă de ziua ta şi să nu verşi sare pe jos. Aceste semne prevestesc ghinion.
 • Ziua de naştere nu se sărbătoreşte nici mai devreme nici mai tîrziu. În popor se crede că dacă îţi serbezi ziua necorespunzător datei în care te-ai născut, vei pierde atîţi ani din viaţă, cîţi musafiri vei avea.
 • Cei născuţi în data de 6 sunt genul de persoane pe care lumea îi simpatizează. Sunt veseli, încăpăţînaţi, comunicabili şi hotărîţi. Acordă o importanţă deosebită imaginii lor, motiv pentru care vor accepta alături doar o persoană bogată. Culorile norocoase pentru ei sunt albastrul şi rozul. În cuplu, aceste persoane asigură siguranţă şi stabilitate. De asemenea, sunt purtători de noroc în plan financiar. Defectul lor de bază este – lenea.
 • Persoanele născute în data de 8 au parte, de obicei, de relaţii de scurtă durată. Lucrul dat poate fi evitat dacă partenerul acestei persoane are în data sa de naştere cifre ca 2 şi 4. Ziua norocoasă a persoanelor născute în data de 8 este marţea. În prima parte a vieţii sunt activi, nerăbdători, ambiţioşi. Sunt uşor de rănit şi le place nespus de mult bîrfa. Femeile născute în data de 8 sunt cele mai bune mame. Aceste persoane nu se cuvine să împrumute bani în data de 8, să scrie pe nisip cifra opt şi, de asemenea, să sărbătorească ziua lor de naştere la 18, 28, 48, 80 de ani.  Dacă vor întîlni o persoană născută în data de 8 , legătura dintre ei va fi foarte puternică, iar după moartea unuia, celălalt îi va rămîne fidel pînă la sfîrşitul vieţii. Dacă cifra 8 este prezentă în data de naştere a mamei şi a copilului, mama va dăuna căsniciei fiului sau fiicei ei, cu toată gelozia sa.
 • Oamenii cu ochi negri, căprui şi albaştri nu se cuvine să îşi găsească o slujbă cu un program încărcat. Cele mai potrivite meserii în cazul lor sunt cea de: traducător, profesor, vînzător. Persoanele cu ochi verzi şi cenuşii vor avea mai mult succes în domenii ca business, construcţii, economie, medicină, drept.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: