Horoscopul vacanței perfecte

Pentru fiecare semn zodiacal în parte există un anumit scenariu de vacanță generator de satisfacție și bună dispoziție. Care sunt aceste scenarii aflați în cele ce urmează.

Berbec – pentru el, vacanța perfectă pote avea loc într-o bază turistică cu profil sportiv, fie undeva la munte. E suficient să se odihnească acolo 2-3 zile, ca să prindă la puteri și la poftă de viață. Aerul curat îi priește, iată de ce trebuie luată în calcul și o excursie care neapărat trebuie să sfîrșească cu o noapte petrecută în cort. Pentru ca distracția să fie garantată, berbecul trebuie să opteze în fiece an pentru o destinație pe care ne-a reușit, încă s-o exploreze.

Taur – pentru el, odihna ideala se  poate realiza într-o ambianță calmă, liniștită, generatoare de liniște interioară. Mulți dintre acești nativi adoră să-și petreacă timpul la periferiile orașului, departe de aglomerație. De asemenea, aceștia obișnuiesc să se ocupe în timpul lorliber de grădinărit. Destinațiile ideale pentru ei sunt: Belgia, Cipru, Elveția.

Gemeni – pentru acest nativ, vacanța ideală trebuie să fie plină de noutate și de informații apte să satisfacă pofta de curiozitate. Plăcerea ar putea să vină de pe urma concertelor și a excursiilor în diverse colțuri de lume, cu condiția să nu se piardă legătura cu viata urbană. Destinații ideale – Kiev, Italia, Amsterdam, Atena, SUA,  Franța.

Rac – pentru acest nativ, vacanță perfectă are loc undeva în preajma mării sau a oceanului. Destinații perfecte pentru nativul în rac sunt litoralul Mării Mediteranene.  De asemenea, generatoare de energie și bună dispoziție pot fi locurile aflate în preajma lacurilor și a cascadelor.

Leu – pentru acest nativ, vacanța perfectă este cea petrecută în cele mai fițoase restaurante, hoteluri, destinații turistice. Leul adoră destinațiile exotice cum ar fi: insulele Maldive, Monte Carlo, Las Vegas, Coasta de Fildeș…. Potrivite ar fi și locurile vechi din Spania și Franța. De asemenea, leului îi face plăcere să petreacă concediile în compania oamenilor interesanți, celebri, să arunce cu bani în stînga și în dreapta pentru a obține satisfacție la schimb.  

Fecioara – acest nativ își planifică din timp vacanța, analizînd ofertele în cele mai mici detalii. Într-un final poate opta pentru o mini-vacanță petrecută la periferia orașului împreună cu familia, fie o vacanță numai pentru ea. Destinații care merită a fi văzute: Japonia, țările Baltice, Franța, Marea Britanie.

Balanța – acest nativ se trage la frumos ca muștele la miere, motiv pentru care vacanța sa nu trebuie să fie lipsită de excursii la muzeu, galerii de artă. Aceste escapade trebuie să se realizeze neapărat în prezența amicilor. Numai așa, Balanța se va simți în al nouălea cer de fericire. Destinații ideale pentru călătorii- Marea Britanie, Austria, țările Americii Latine, Asia Mijlocie.

Scorpion – acest nativ preferă destinațiile însorite, cu băștinași primitori și binevoitori.Ideal ar fi dacă și-ar petrece vacanțele de unul singur în sînul naturii, fără compania prietenilor sau a partenerului. Cele mai potrivite țări pentru o călătorie sunt: Italia, în special Sicilia, Iran, Irak și alte țări din Asia.

Săgetător – acest nativ adoră destinațiile exotice, scăldate în soare, iată de ce fiind pus să facă o alegere între o mini-vacanță la vila sa din suburbie și o destinație îndepăratată, va opta pentru cea din urmă. La capitolul destinații potrivite pentru Săgetător putem menționa Brazilia, Grecia, Georgia, Ungaria, Polonia, munții Ural. Nativul în Săgetător este adeptul vacanțelor dinamice, iată de ce în scenariul său de vacanță se va găsi întotdeauna loc pentru ieșiri la disco, în cluburi de noapte sau chiar excursii prin oraș.

Capricorn – acest nativ este adeptul vacanțelor liniștite, petrecute neapărat în patrie. Totuși, dacă are ocazia să călătorească în afară, ideal ar fi să viziteze Germania, Estonia, Egipt, munții Tibet.

Vărsător – pentru el noutatea contează foarte multe atunci cînd se pune problema unei călătorii. Astfel, ar putea prezenta interes cîteva destinații – Ucraina, Rusia, Argentina, Canada, Etiopia.

Pești – pentru acești nativ, vacanța perfectă se rezumă la un litoral – locul văzut în imaginația lor drept o oază de liniște și împăcare cu sine însuși, cu condiția ca această oază să nu fie împărțită cu nimeni. Destinații care merită văzute de ei sunt: Portugalia, Armenia, Hawai, Finlanda.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: