Tu știi ce stil vestimentar ți se potrivește ?

Vestimentația pe care o porți spune o mulțime de lucruri despre tine. În funcție de steaua sub care te-ai născut ești tentat să porți un anume stil vestimentar și să te simți în pielea ta în anumite haine comparativ cu altele. Ești curios(ă) să afli ce îmbrăcăminte ți se potrivește în funcție de semnul zodiacal cu care te identifici ? Citește continuarea acestui articol:

Berbec – pentru berbeci, stilul vestimentar potrivit presupune multă comoditate. Anume din acest motiv, la întîlnirile de afaceri, berbecul trebuie să poarte îmbrăcămintea în care se simte confortabil, în timp ce la întîlniri de suflet, un stil vestimentar nou, în pas cu moda i s-ar potrivi mai bine. În ceea ce privește culorile, ideal ar fi să opteze pentru negru, alb, brun, cafea cu lapte, roz.

Taur – pentru acest nativ, potrivite sunt atît stilul clasic, cît și cel sportiv. Creatorii de modă, le recomandă să poarte la întîlniri de afaceri vestimentații verzi, în timp ce la întîlniri romantice li s-ar potrivi de minune, vestimentații în culori cît mai vii, mai luminoase.

Gemeni – pentru acest nativ originalitatea este cuvîntul-cheie la capitolul vestimentație. Totuși, la întîlnirile de afaceri, aceștia se cuvine să poarte un costum clasic negru, în timp ce la întîlnirile cu sufletul-pereche, Gemenii trebuie să se orienteze spre creații vestimentare în culori deschise.

Rac – indiferent de eveniment, acest nativ se recomandă să poartă o vestimentație potrivită, care să îmbine armonios 3 culori, luîndu-se în calcul atît îmbrăcămintea, cît și încălțămintea și accesoriile.

Leu – acest nativ se recomandă să se îmbrace după propriul gust, cu condiția să poarte creații vestimentare din stofe naturale, de calitate.

Fecioară – la întîlniri de afaceri, acest nativ se recomandă să poarte vestimentații în culori calde, liniștite, în timp ce la întîlniri romantice, ideal ar fi să îmbrace vestimentații cît mai extravagante, în culori aprinse, vii, luminoase.

Balanță – acest nativ se recomandă să poartă la întîlniri de afaceri costume clasice, cît mi reținute, diplomatice, iar la întîlniri amoroase, ideal ar fi să opteze pentru acea vestimentație în care se simte sigur de sine.

Scorpion- pentru acest nativ, ideale sunt vestimentațiile din mătase, lînă și sintetică. Acestea îi oferă scorpionului mai mult șarm și încredere în sine.

Săgetător – la întîlniri oficiale, acest nativ se recomandă să poarte costume și vestimentații în culorile albastru și violet, în timp ce la întîlniri amoroase, ideal ar fi să se opteze pentru vestimentații bej, galben și albastru închis.

Capricorn – ca să arate de milioane, capricornul trebuie să poarte la întîlniri oficiale bijuterii modeste în cazul femeilor și o cravată țipătoare, într-o culoare vie. La întîlnirile de suflet, ideal ar fi să se opteze pentru vestimentații comode.

Vărsător – pentru acest nativ cele mai potrivite sunt vestimentațiile în nuanțe de albastru.

Pești – în cazul unei întîlniri de afaceri, acest nativ se recomandă să poarte vestimentații în culori: violet, lila, maro. La o întîlnire romantică, însă, peștele va arăta superb într-o vestimentație croită din țesătură cu motive florale asimetrice.

 

Lasă un comentariu