Bordertown – un film de colecție

Un film inspirat din fapte reale. Într-un orăşel aflat la graniţa Mexicului cu SUA (Juarez )au fost construite mai multe fabrici, în care sunt antrenate braţe de muncă ieftine – femei tinere muncesc aici de cu zi până seară, iar viaţa le este adesea pusă în pericol atunci când termină ziua de muncă şi se îndreaptă spre casă. Zilnic, mai multe muncitoare sunt ucise. Nu se ştie cine stă în spatele acestor crime.

O jurnalista americană pe nume Loran merge într-acolo să descopere făptaşul.  Pentru că nu cunoaşte bine împrejurările, Loran apelează la un vechi prieten, jurnalist şi acesta – Alfonso. În ziua în care soseşte în Juarez, Loran află că una din femeile violate şi maltratate – o fată pe nume Eva, a reuşit să rămână în viaţă. E singura victimă care cunoaşte făptaşul. Eva ştie că cei care au fost cât pe ce s-o ucidă, se vor întoarce după ea ca să-şi ducă la bun sfârşit fapta. Ea nu se poate încrede în poliţie, întrucât forţele de ordine ascund adevărul. Eva apelează după ajutor la Alfonso. Loran împreună cu Alfonso încerc să o apere şi să dea de urma ucigaşilor.

De această dată viaţa celor 3 este pusă în pericol. Lucrurile devin şi mai grave atunci când Loran decide să se dea drept una din muncitoarele de la fabrică şi să se arunce de bună voie în mâinile criminalilor. Aceasta pare să fie singura cale de a-i demasca. Riscul e mult prea mare, dar acest lucru nu o opreşte din drum pe isteaţa jurnalistă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: