Patronimicul îți influențează caracterul: partea a treia

Dacă tatăl tău se numește Ion – ești o fire echilibrată,independentă, dar închisă în sine. Calculată din fire, îți stabilești din timp ce ai de făcut. Uneori poți fi foarte impulsivă. Comunici ușor cu cei din jur. Pui preț pe sinceritate și bunătate și ești mereu dispus să ajuți. Nu ai încredere în oameni. Gătești excelent și ești o gazdă primitoare. Nu ai noroc în căsnicie, dar nici nu te plîngi altora. Adori copii.

 

Dacă tatăl tău se numește Ilie – ești foarte pasională, impulsivă și nervoasă. Te afirmi ca o soție și o bunică fidelă și grijulie, dar viața lîngă tine nu este ușoară. Grija ta exagerată și pretențiile pe care le ai vizavi de restul familiei, îți vor distruge armonia în casă. Ești lipsită de tact, motiv pentru care mereu ajungi la certuri. Ești o bună gospodină. Îi compătimești pe cei aflați în suferință și dai sfaturi utile.

 

Dacă tatăl tău se numește Chiril – ești o afaceristă de succes, calculată și responsabilă în toate. Te simți în largul tău doar în compania prietenilor și cunoscuților. Ești uimitor de loială meseriei tale. Dispui de prudență și flexibilitate. Poți fi un conducător excelent.

 

Dacă tatăl tău se numește Constantin – insistența și încăpățînarea sunt calitățile tale forte. Îți urmezi țelurile pînă nu le vezi realizate. Bună la suflet, ești mereu dispusă să vii în ajutor. Îți place să te contrezi cu cei din jur și să-ți impui părerea. Te decizi greu să faci pasul spre altar și de multe ori se întîmplă să te dezamăgești în bărbați. Ești o soție fidelă și o gospodină excelentă, chiar dacă reacționezi mai lent și uneori ești neordonată.

 

Dacă tatăl tău se numește Mihail – ești bună la suflet și răbdătoare, deseori te lași influențată de cei din jur. Pui la suflet problemele tuturor cunoscuților tăi. Muncitoare din fire, ești genul de persoană căreia îi poți încredința secrete. În plan personal, nu prea au noroc, cu toate astea rămîi alături de alesul tău pînă la sfîrșit. Îți iubești nespus de mult părinții și ai grijă de ei pînă la adînci bătrîneți. Ești o gospodină excelentă. Acasă la tine totul sclipește. Ești o fire sentimentală, slăbiciuna ta sunt dulciurile. Îți pasă de imaginea ta în societate. Ești seducătoare, plină de viață și te bucuri de succes la bărbați.

 

Dacă tatăl tău se numește Nicolae – ești o fire emotivă, neechilibrată. Mereu nemulțumită de ceva. Întotdeauna ții să îți impui părerea și să o argumentezi. Încăpățînată și muncitoare. Îți place să o faci pe luptătoarea. Într-un colectiv îți asumi rolul de lider. Punctuală și responsabilă. Mulți sunt de părere că ai moștenit caracterul tatălui. Cu mama nu ai o relație foarte bună. O perioadă îndelungată te afli în căutarea sufletului-pereche, motiv pentru care te căsătorești tîrziu. Odată căsătorită, îți asumi rolul de cap al familiei. Ești scandalistă de felul tău. Ai mai multe șanse să naști băieți. Ești comunicabilă. Preferi compania masculină. Te supraapreciezi și îți satisfaci toate poftele.

 

Dacă tatăl tău se numește Oleg – ești o fire impulsivă, mai întîi faci ceva, apoi gîndești. Găsești ușor limbă comună cu oamenii și problemele ți le rezolvi calm. Ești încăpățînată. Nu te lași ușor convinsă. Muncitoare. Prețuiești ordinea în casă. Ai o relație rece cu mama ta.

 

 

Dacă tatăl tău se numește Pavel – ești o persoană optimistă și încăpățînată. Nu te lași influențată. Bună la suflet, vii în ajutor prietenilor ori de cîte ori ți-o cer. Ești comunicabilă. Lumea prețuiește compania ta plăcută. Se cuvine să stai cît mai departe de alcool. Nu ești mulțumită de căsnicia ta. Te îmbraci cu bun gut. În familie îți asumi rolul de lider, îți place să domini.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: