Arhivă pentru martie 14, 2011

Urări de LA MULȚI ANI

Posted in Mesaje de felicitare with tags on martie 14, 2011 by crinapopa

Să-ţi iasă-n drum o dragoste curată

Să porţi în piept o inimă bogată,

Să nu cunoşti dureri şi supărare

Să ai o viaţă plină de zâmbet şi culoare! La Mulţi Ani!

 

 

Să trăiești clipe senine

Iubit fii cum se cuvine,

La mulți ani, noroc în toate,

Multă, multă sănătate!

 

 

Să-ți rîdă inima tot anul neîncetat,

De dragoste sufletul să-ți fie beat,

Să ai mereu ce îți dorești,

Mulți ani, Nu plînge că îmbătrînești!

 

 

Viața lungă și frumoasă,

Soare-n nori, pace în casă,

Cald pe suflet, bucurie,

La mulți ani, dragă soție!

 

 

Din cupa fericirii să servești,

Din clipele iubirii să întinerești,

Din ce-i frumos sub soare să-ți iei o felie,

Mulți ani și sănătate pe vecie.

 

Să-ți fie viața ca o zi cu soare,

Să ai parte de-o dragoste nemuritoare,

Norocul să fie mereu de partea ta,

Mulți ani, sper că-ți zîmbește inima.

 

Ca florile din lumea toată,

La chip, la trup neegalată,

Frumoasă, gingșă, cochetă făr-asemănare,

Așa să fii mereu – o floare.

Autor – Cristina Popa

 

Ce le atrage pe femei la bărbați ?

Posted in LOvE & sEx with tags on martie 14, 2011 by crinapopa

Unei femei îi sunt suficiente 45 de minute să se îndrăgostească, susțin pihologii americani. În tot acest timp, aflată față în față cu un bărbat, mai întîi femeia își centrează atenția pe intelectul bărbatului. Odată convinsă, că acesta e un tip inteligent, cu care poți purta discuții interesante, femeia își aruncă privirea asupra culorii ochilor lui. Dacă culoarea ochilor o satisface, femeia e dispusă să continue investigarea poetențialului partener de cuplu și astfel de la culoarea ochilor, femeia își centrează atenția asupra vestimentației, a stilului vestimentar.

Dacă și aici totu-i îi convine, urmează analiza podoabei capilare. Odată trecut și acest test, femeia își centrează privirea asupra mînilor bărbatului, iar la final, încălțămintea bărbatului sau mai bine zis starea în care se află aceasta, o ajută să se hotărască dacă acest bărbat merită sau nu inima ei.

 

Gândacul supărat

Posted in Eu şi bebeluşul meu!, Versuri de 5 stele with tags on martie 14, 2011 by crinapopa

Trece singur pe cărare

Un gândac frumos

“Cine-i oare, cine-i oare

Tipul arătos ?”

 

Se întreabă o furnică

De prin mahala

“E gândacul Vasilică!”

Îşi dă seama ea.

 

De ce-o fi de-i supărat

Chipeşul de el ?

L-o fi gâza refuzat,

Că-i cam mărunţel ?

 

Las că-i fac eu o plăcintă

Şi-l îngraş niţel

Dacă gâza nu-l alintă

Pe-al ei bărbăţel.

 

Cum să fie Vasilică

Trist şi-ndurerat ?

Când eu – vecina furnică

Îl vreau de bărbat !

 

Autor text – Cristina Popa

 

Gluma zilei

Posted in Have fun with tags on martie 14, 2011 by crinapopa

La aniversarea a 60 de ani a soției, bărbatul se ridică în picioare pentru a rosti un toast.

–          Scumpa mea, pe cînd aveai 20 de ani, erai o floare. Cînd ai împlinit 30 de ani, ai fost asemeni unei sticle de șampanie. La 40 de ani, ai fost asemeni unui cogniac de calitate. Iar acum, ai 60 de ani și nu semeni decît cu un pian vechi și stricat. Cu toate astea, eu continui să te iubesc și să te prețuiesc. Am să fiu mereu lîngă tine, orice nu s-ar întîmpla. Pentru sănătatea tea!

La scurt timp,  femeia se ridică în picioare și zice un toast:

Vreau să ridic acest pahar în cinstea soțului meu drag cărui îi spun așa …. Dragul meu, cînd am avut 20 de ani, ai dreptate, am fost ca o floare, dar nu tu te-ai bucurat de parfumul meu. Cînd am împlinit 30 de ani, am fost ca o șampanie, dar ție nu ți-a revenit decît cîteva picături. Cînd am împlinit 40 de ani am fost un coniac scump, pe care tu l-ai împărțit cu încă 2 bărbați. Acum cînd am 60 de ani și sunt asemeni unui pian vechi și stricat îți reamintesc că în tot acest timp, nu te-ai mai învățat să joci la el.

Camila Pitanga: viața în detalii

Posted in Anchete VIP with tags , on martie 14, 2011 by crinapopa

Data, anul nașterii – 12 iunie 1977

Nume real – Camila Manhães Sampaio

Locul nașterii – Rio de Janeiro

Ocupații – actriță și model de origine braziliană

Părinți – actrița Vera Manhaes și actorul Antonio Pitanga, au divorțat și s-au recăsătorit. Și fratele ei Rocco este actor de meserie. 

Frați – are un frate mai mic pe nume Antonio


Stare civilă –în 2001 s-a  căsătorit cu Claudio Amaral Piexoto, cu 10 ani mai mare ca ea, cu care are o fiică pe nume Antonia, născută în data de 19 mai, anul 2008. În 2011, a divorțat de acesta. 

Este fană a Madonnei.

Zodia – Gemeni

Este considerată una dintre cele mai frumoase femei ale Braziliei. Are studii actoricești – a absolvit Teatrul Tablado. A apărut pe coperțile mai multor reviste printre care VIP, iulie 2000.


Religie – ateistă

A început să muncească pe cînd avea 15-16 ani – primul ei rol a fost în serialul Sex Appeal.

Adoră poezia și preferă futele și mai puțin pantalonii. Visează să aducă pe lume 2 copii și să înfieze unul.

Mîncarea preferată – pește, creveți, pireu din banane.

Timp liber – plimbările în natură lături de soțul ei. De asemenea, îi place să doarmă, să iasă prin oraș.


Carieră:

1993 – Sex appeal, Vilma

1993/1994 Fera Ferida, Terezinha

1995 – A proxima vitima, Patricia

1997 –Malhacao, Alex

1998/1999 Pecado Capital, Ritinha

2000 – A invencao de Brasil, Paraguacu

2000 Garotas do Programa,

2001 – Porto dos Milagres, Esmeralda

2002 – Pastores da Noite, Marialva

2003 – Mulheres Apaixonadas, Luciana

2005-2006 – Belissima, Monica

2005 – Quem Vai Ficar con Mario,

2007 – Paraiso Tropical, Bebel

2008 – Faca sua Historia, Cherry

2009 – Cama de Gato, Rosenilde

2011 – Insensato Coracao. Carol Miranda

Filmografie:

1984 – Quilombo

1995 – Super Colosso

2001 – Caramuru- A invencao do Brasil

2003 – Bala perdida

2004 – O preco da Paz


2004 – Bendido Fruto

2004 – Redentor

2005 – Sal del Prata

2005 – O signo do Caos

2006 – Mulheres do Brasil

2006 – Noel- Poeta da Vila

2007 – Saneamento Basico