Ce culori aduc buna dispoziție în casa ta ?

Culoarea în care ți-ai decorat odăile din casă are o putere miraculoasă asupra stării tale sufletești. În funcție de această poți fi fie trist, fie vesel, fie plin de elan, fie plictisit. Așa se face că pereții decorați în albastru – culoare rece, induc o stare de relaxare, răcorire. Această culoare este ideală pentru odăile mici și bine luminate. Pereții decorați în galben induc senzația de libertate, de spațiu imens. Totodată, potrivit specialiștilor, galbenul este benefic în stimularea sistemului nervos. Este recomandabil spre a fi utilizat în dormitor, întrucît favorizează odihna. De asemenea, poate fi utilizat în bucătării, în combinații cu alb și verde.

Odăile decorate în roșu inspiră multă energie și putere de viață, cu condiția ca această culoare să nu ocupe suprafețe prea mari. Roșu este culoarea ideală pentru coridor. Odăile decorate în orange sunt o oază excelentă de inspirație. Totodată, aceastea inspiră o stare de împlinire sufletească și confort. Portocaliul este potrivit pentru living-uri.

Odăile decorate în verde sunt un spațiu ideal pentru regăsirea liniștii și a echilibrului interior. Într-o odaie decorată în verde ai mereu senzația de prospețime. Specialiștii susțin că anume această culoare este ideală pentru camera copiilor.    

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: