Un nou horoscop

Locuitorii Birmaniei au un horoscop cu totul și cu totul diferit de cel după care ne ghidăm noi. La ei, există doar 7 semne zodiacale: Tigrul, Leul, Elefantul, Șobolanul, Porcușorul de Guineea, Dragonul, Garuda.

Și toate aceste semne zodiacale corespund unei zi din săptămînă și anume ziua în care ai venit pe lume. Ești curios să vezi cum te descrie acest horoscop? Citește-l în cele ce urmează.

Cei născuți în zi de luni – sunt Tigri. Aceștia sunt persoane cu o minte isteață și o fantezie ieșită din comun. Sunt curajoși, puternici și ambițioși. Nu prea se descurcă la capitolul răbdare, dar întotdeauna își ating scopurile trasate. Sunt corecți și onești cu toată lumea și nu se avîntă în a lega multe prietenii. Comițînd greșeli, încearcă să le repare și în nici un caz nu fug de la fața locului. Pe ei te poți baza și la bine și la rău.

Cei născuți marțea – sunt Lei. Persoane orgolioase, care țin foarte mult la imaginea lor în societate. Sunt niște luptători din fire. Tind să-și vadă obiectivele realizate, iar orice bătălie în care se implică o cîștigă doar pe căi cinstite. Simt mereu nevoia să fie admirați, prețuiți la justa lor valoare.  Sunt niște lideri iscusiți. În situații limită, iau decizii fără să mai stea pe gînduri. Unii dintre acești nativi sunt ceva mai sensibili și mai nehotărîți, motiv pentru care deseori îi vedem nervoși.

Cei născuți miercurea – sunt Elefanți. Persoane energice, impulsive, care își pierd repede răbdarea. Nu își pot controla emoțiile. Se deosebesc de ceilalți prin entuziasmul de care dau dovadă, dar și prin dragostea lor de viață. Deseori  ajung victimele unor încurcături, din propria lor prostie. Tot ce fac, nu o fac intenționat, motiv pentru care atunci cînd greșesc au un aer atît de inocent.

Cei născuți  miercurea după amiază, iubesc stabilitatea și siguranța. Nu riscă. Adoră confortul și intimitatea și au un aer misterios. Nu cedează ușor și nu se lasă ușor descusut la limbă.

Cei născuți joia – sunt Șobolani. Persoane amabile, înțelepte și pacifiste. Evită conflictele de orice gen și preferă să stea departe de bîrfe. Sunt serioase, diplomate, reținute. Au o frică inexplicabilă față de imprevizibil și nu știu să profite de șansele care le ies în cale. Sunt nehotărîte și puțin nesigure pe ele. Dar au și o voință de fier, pe care nimeni și nimic nu o poate zdruncina.

Cei născuți vinerea – sunt porcușori de Guineea. Persoane  sensibile, talentate și creative. Sunt atrași de tot ce înseamnă frumos. Sunt comunicabile, atente la nevoile celor din jur, mereu preocupate de binele celor dragi. Nu se supun regulilor și nu-și fac planuri din timp. Deseori sunt iresponsabili și se rezgîndesc ușor. Nu știu ce vor de la viață. Sunt mereu dezorganizate, nu își duc planurile la bun sfîrșit.

Cei născuți sîmbăta – sunt Dragoni.  Persoane plăcute, simpatice, sigure de sine, istețe și pline de optimism. Atrag ca magnetul oamenii din jur. Se bucură de fiece secundă a vieții lor și profită de orice șansă apărută în cale. sunt harnici și responsabili. își trăiesc viața după propriile principii bine stabilite. Au așteptări mari vizavi de ceilalți, iar dacă sunt dezamăgiți, reacționează violent. Sunt foarte răzbunători.

Cei născuți duminica – sunt Garuda – păsări mitologice. Persoane energice, hotărîte, mereu atrase de lucruri complicate. Au tendința de a-și dori să schimbe lumea, iar cînd reușesc ceva, sunt admirate. Lumea îi respectă pentru ambiția și perseverența lor cu care își urmăresc scopurile. Nu acceptă eșecurile. Luptă cu stoicism pentru lucrurile pe care și le doresc. Au tărie de caracter, cred în propriile forțe. Sunt săritori la nevoie. Nu te vor refuza niciodată. Defectul lor e orgoliul. Niciodată nu vor cere ajutorul cuiva chiar dacă au mare nevoie de el. Au tendința de a se izola de ceilalți și de a trăi înr-o lume a lor.    

Un răspuns to “Un nou horoscop”

  1. eu sambata st nascuta…da…..corespunde perfect caracteristica…….mersi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: