Utilizatorii Twitterului sunt mai predispuși la relații efemere

Utilizatorii Twitter-ului au mai puțin parte de cupluri longevive și se masturbează mai des decît non-utilizatorii, anunță un studiu publicat la 19 aprilie pe site-ul OkCupidon.com.  La această concluzie s-a ajuns, făcîndu-se investigații pe un eșantion de 833.987 de utilizatori ai site-ului  de întîlniri online. Astfel, s-a stabilit că, relațiile tinerilor utilizatori ai Twitter-ului, cu vîrste cuprinse între 18 și 24 de ani, durează în medie de la 9 la 12 luni, cel mult, în timp ce relațiile tinerilor de aceeași vîrstă, non-utilizatori ai Twitter-ului, au parte de relații ceva mai longevive – în medie de la 10 la 13 luni.

Persoanele cu vîrste cuprinse între 40 și 50 de ani, adepții Twitter-ului, trăiesc în cuplu în medie 15 luni, în timp ce persoanele de vîrsta lor, care nu au nimic de a face cu această platformă, au parte de relații ce durează de la 16 la 17 luni. Studiul nu aduce nici o explicație pentru acest fenomen, în schimb ne anunță că masturbarea este mai mult practicată de utilizatorii Twitter-ului decît de non-utilizatori, în raport de 2/1, pentru cei dintîi, comparativ cu 1,6/1 – caracteristic pentru cei din urmă.

Potrivit site-ului The Tech Journal, avocații americani susțin cum că rețelele sociale se fac vinovate de 20% dintre divorțurile din SUA. Totodată, un studiu publicat în 2009 de Cyber Psychology & Behavior Journal, concluzionează cum că timpul petrecut pe Facebook generează deseori probleme de cuplu cum ar fi gelozia.      

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: