Ce fel de sex aduce mai multă plăcere ?

Ce fel de sex aduce mai multă plăcere ? Această întrebare și-au adresat-o mai mulți oameni de știință, care la scurt timp au găsit și o explicație. Așa se face că cercetătorii au stabilit cum că majoritatea bărbaților și femeilor au mai multă plăcere cînd practică sexul bazat pe sentimente, dar și din obligație. Oamenii de știință au ajuns la această concluzie analizînd 554 de cupluri active sexual, anunță The Times of India. În cadrul studiului, voluntarii au fost rugați să îndeplinească niște anchete speciale, notînd în dreptul fiecărei motivații de a face dragoste, nivelul de plăcere rezultat în urma actului sexual. În rezultat, s-a stabilit că cei mai mulți dintre bărbați și femei  fac dragoste cu plăcere nu doar la îndemnul inimii, ci și din obligație.

Totodată, s-a stabilit că sexul practicat din interese materiale sau cu scop de a atinge succesul într-un anumit domeniu al vieții nu satisface omul în aceeași măsură. De asemenea, un nivel scăzut de plăcere în dormitor rezultă din practicarea sexului  pentru obținerea încrederii de sine sau a anumitor lucruri, cum ar fi – un job, droguri, alcool.

Oamenii de știință susțin că un nivel mediu de plăcere rezultă în urma relațiilor intime care au la bază sentimentul răzbunării. În această categorie mai sunt incluse sexul ca mijloc de combatere a sexului, sexul rezultat din dorința de a avea orgasm sau a acumula experiență, fie sexul ca mijloc de a slăbi în greutate.     

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: