Something Borrowed – un film de colecție

Rachel și Darcy sînt prietene de nedespărțit încă din copilărie. Fetele se înțeleg de minune, chiar dacă sînt două firi total diferite. Rachel e întruchiparea fetei  bune: timidă, modestă, înțelegătore și foarte inteligentă, fostă studentă la drep. Darcy, în schimb, e fata rea, cochetă, obraznică, fițoasă, nebunatică, iubitoare de distracții. Atunci cînd Rachel împlinește 30 de ani, Darcy îi organizează o petrecere surpriză  pe cinste, la care este invitat atît prietenul lor comun din copilărie – Ethan, cît și viitorul mire a lui Darsy – Dex, fostul coleg de facultate a lui Rachel, care a și fost marea ei iubire nerealizată. De ziua ei, Rachel conștientizează cît e de nefericită: a atins o vîrstă la care multe femei au deja o familie, un copil, pe cînd ea e singură și nu se poate mîndri decît cu o cariera de success în avocatură. Darsy, în schimb e foarte mulțumită de viața ei: are un logodnic bogat, a absolvit o facultate de prestigiu și nu e obligată să muncească din greu zi de zi la birou ca Rachel. 

La finele petrecerii, Rachel se oferă să-l ajute pe Dex, fostul ei coleg de facultate de care a fost cîndva îndrăgostită, să caute poșeta lui Darsy  și uite așa cei doi se lasă luați de valul amintirilor, ajungînd pentru o noapte unul în brațele celuilalt. A doua zi, Rachel se simte cu musca pe căciulă pentru slăbiciunea ei, în timp ce Dex e foarte fericit că în sfîrșit a putut fi cu femeia pe care a iubit-o atît de mult în facultate și cu care nu a avut șansa să aibă o relație. Cei doi ajung să se iubească pe la spatele lui Darsy, care încearcă să o cupleze pe Rachel cu un prieten de-al ei – Marcus. Rachel , însă nu-I dă nici o șansă lui Marcus, luîndu-l de fiece data cu ea în vacanțele de week-end pe Ethan.  La un moment, dat, Rachel nu mai suportă să-l împartă pe Dex cu Darsy și încurajată de Ethan, se distanțează de Dex. Dex la rîndul lui, este silit de părinți să rupă aventura cu Rachel și să se căsătorească cu logodnica lui Darsy. 

După petrecerea burlăcițelor, Darsy decide să stea o noapte cu buna ei amică Rachel, căreia I se confesează că l-a înșelat pe Dex o singură data. Cu toate astea, văzînd că Darsy e fericită alături de Dex, Rachel o îndeamnă să se căsătorească cu acesta. În acea seară, Dex vine să-I facă o vizită lui Rachel, iar ca relația lor să nu ajungă motiv de lacrimi și dezamăgire pentru Darsy, Rachel e nevoită să o mintă că se iubește pe ascuns cu Ethan.  Ceva mai tîrziu minciuna ajunge la urechile lui Dex, care devine foarte gelos. Rachel și Ethan se ceartă, pentru ca apoi să se împace și să afle că Ethan nu îi e doar un prieten de suflet. El chiar e îndrăgostit de ea și nu suportă să o vadă nefericită. De ziua nunții lui Darsy, Rachel revine în țară după vizita pe care i-o face lui Ethan la Londra și îl găsește pe Dex în fața ușii ei. Dex o anunță că nunta nu va mai avea loc. Sunteți curioși să aflați de ce ? Vizionați pelicula Somethig Borrowed!

Autor text – Cristina Popa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: