Eva Mendes și slăbiciunile ei

Frumoasa actriță americană de origine cubaneză – Eva Mendes a devenit de curînd imaginea parfumului Angel creat de Thierry Muler. Cu această ocazie actrița acordat de curînd un interviu pentru revista Madame Figaro. Astfel, fanii actriței au avut ocazia să afle lucruri interesante din viața simpaticii blonde de la Hollywood. Printre aceste lucruri se numără și faptul că fiece dimineață a vedetei începe cu o ceașcă de cafea, o adevărată plăcere pentru tînăra actriță. Cît privește marea ei pasiune, aflați că Evei îi place la nebunie să facă compoziții florale. „În altă viață poate am fost florăreasă”, a afirmat Mendes. Marea slăbiciune a Evei este ciocolata, iar originile ei cubaneze se reflectă în trupul ei.

Întrebată care sînt melodiile ei preferate, actrița a declarat: „Windmills of your mind de Michael Legrand, melodie pe care am interpretat-o pentru spotul de promovare a parfumului Angel, Casta Diva de Maria Callas și sonata Clair de lune de Bethoven”. Pentru aceeași revistă, Eva Mendes a dezvăluit că cea mai mare reușită a vieții sale e faptul că i-a oferit mamei ei o casă. După cum susține actrița, mama ei este o adevărată eroină pentru ea, motiv pentru care ea e foarte atașată de cea care i-a dat viață. De asemenea, actrița a declarat că cel mai de preț obiect pe care îl posedă este un inel moștenit de la bunica ei. 

Potrivit Madame Figaro, Eva Mendes suferă de claustrofobie(frica de spațiile închise), motiv pentru care nu i-ar plăcea să rămînă blocată în ascensor cu nimeni. Întrebată ce talent i-ar plăcea să aibă, Eva a declarat: „Mi-ar plăcea să pot să compun muzică!”. Actrița a mai adăugat, că dacă ar avea ocazia n-ar ezita să se lanseze ca interpretă în industria muzicală. Cît privește week-endul perfect, pentru Eva Mendes acesta ar arăta cam așa: acasă, la Los Angeles, în sînul familiei și al prietenilor, acolo unde mama ei gătește, iar amicii ei cîntă. Mai multe detalii aflați citind interviul din 1 septembrie 2011 acordat de actriță revistei Madame Figaro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: