Secretul pe care îl ascunde ziua ta de naștere

Ziua ta de naștere e o dată semnificativă pentru tine, dar poate fi o dată la fel de importantă și pentru cei care vor să te cunoască mai bine. Potrivit astrologilor  ziua de naștere a unei persoane e un cod care ascunde date referitoare la profilul moral al omului. Dacă e să luăm după ziua săptămînii în care ne-am născut, persoanele născute lunea sînt patronate de Lună, marți – de Marte, miercuri – Miercur, joi – Jupiter, vineri – Venus, Sîmbătă – Saturn, Duminica – Soare.

Oamenii născuți lunea sînt sau prea visători sau prea tulburați. Firi sensibile, ușor de rănit. Nu suportă ca cineva să ridice tonul la ei. Deseori simt nevoia să fie curajoși. Printre personalitățile care s-au născut în această zi a săptămînii ar fi de remarcat nume celebre ca: Adi Mutu, Andreea Raicu, Lili Sandu, Gabriela Spanic.

Oamenii născuți marți sînt impulsivi, războinici, răzbunători, duri. Cînd își doresc ceva, obțin acel lucru prin impunere și mai puțin cu tact. Sînt foarte agresivi, chiar și la vorbă. Nu au răbdare. Deseori dau vina pe alții și nu își pot controla emoțiilor. Printre personalitățile care s-au născut în această zi a săptămînii ar fi de remarcat nume celebre ca: Elena Gheorghe, Liviu Vîrciu, Cristiano Ronaldo, Dan Bălan, Dan Negru, Andreea Esca, Gina Pistol.

Oamenii născuți miercuri  sînt buni comercianți, speculanți. Se pricep la vînzări. Te tra ușor în țeapă. Înainte de a acționa, gîndesc totul la rece. Știu să acționeze subtil, să lucreze din umbră. Se gîndesc doar la interesele lor.  Printre personalitățile care s-au născut în această zi a săptămînii ar fi de remarcat nume celebre ca: Vlad Țepeș, Carmen Tănase, Shakira, Jennifer Aniston, Andreea Bănică, Gigi Becali, Natalia Barbu, Adela Popescu, Ștefan Bănică Jr.

Oamenii născuți joi sînt voarte vorbăreți. Norocul este mereu de partea lor cînd ajung la ananghie. Au parte de șanse din senin și ajutor la care nu au sperat. Știu să sucească situația în favoarea lor. Evazivi. Nu suportă minciuna. Generează în jurul lor o stare de bine de nedescris. Îi ajută mereu pe toți, pentru că știu că într-o bună zi binele se va întoarce la ei însutit. Sînt prieteni de nădejde. Printre personalitățile care s-au născut în această zi a săptămînii ar fi de remarcat nume celebre ca: Orlando Bloom, Dan Bitman, Dan Bordeianu

Oamenii născuți vinerea sînt frumoși la chip și blînzi la suflet. Bunătatea lor nu are margini și deseori suferă de pe urma ei. Au așteptări mari de la cei din jur. Sînt pacifiști. Se pun deseori în slujba umanității. Evlavioși. Atrag oamenii ca un magnet, întrucît au carismă. Printre personalitățile care s-au născut în această zi a săptămînii ar fi de remarcat nume celebre ca: Marcel Pavel, Pepe, Ramona Bădescu, Gheorghe Hagi, Lady Gaga, Jennifer Lopez, Nicoleta Luciu, Diana Dumitrescu

Oamenii născuți sîmbăta sînt firi sumbre, pragmatice. Cei mai mari pesimiști. Nu au cale de mijloc, doar extreme. Întotdeauna își ating scopurile. Sînt prevăzători. Nu se întorsc niciodată din drum dacă au luat o hotărîre. Nonconformiști și plini de surprize. Printre personalitățile care s-au născut în această zi a săptămînii ar fi de remarcat nume celebre ca: Oana Zăvoranu, Cătălin Botezatu, Justin Timberlake, Andreea Bălan, Mihai Treistariu.

Oamenii născuți duminica sînt frumoși la chip, boemi, neprevăzători. Adoră chefurile. Deseori fac din viața lor o sărbătoare. Au mare frică de Dumnezeu și o strălucire cu care au fost înzestrați de mama-natură. Strălucirea asta a lor scade o dată cu anii, atunci cînd își pierd interesul pentru anumite lucruri care cîndva îi mobiliza.  Printre personalitățile care s-au născut în această zi a săptămînii ar fi de remarcat nume celebre ca: Andreea Marin, Mihaela Rădulescu, Andrei Gheorghe, Răzvan Fodor, Cristina Rus, Cristian Chivu, Traian Băsescu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: