What’s Your Number? – un film de colecție

Ally Darling este o tînără frumoasă, dar mai puțin norocoasă la capitolul relații de lungă durată. Perzîndu-și slujba și citind un articol în care se spune că cei care au avut peste 20 de relaţii, printre care se numără și ea, şi-au ratat şansa la dragoste adevărată, Ally, decide să dea de urma celui mai bun iubit al ei de pînă acum, pentru a-și recăpăta fericirea în dragoste. Ea are de ales între 20 de bărbați, cu care a avut cîndva o relație sau o aventură de o noapte: un barmen, un senator, un ginecolog, un alpinist, un păpușar, fostul ei șef …. etc. Să dea de urma lor, după un car de ani, nu e atît de ușor, motiv pentru care, Aly apelează la ajutorul unui vecin de-al său, un tînăr simpatic, cu mare succes la femei – Colin, pe care îl cunoaște de ceva timp, fără a-i da vreo șansă să ajungă în patul ei.

Cu ajutorul lui Colin, Ally  reușește să-și facă reapariția în viața foștilor săi iubiți, dar nici unul dintre ei nu se dovedește a fi îndeajuns de potrivit pentru ea, întrucît în prezența lor, Ally nu se simte o femeie împlinită sufletește. Doar în prezența lui Colin, Ally uită de probleme și griji și se bucură de viață. Cu toate astea, cei doi nu pot fi împreună, întrucît Ally nu vrea să-și încalce promisiunea făcută: să se oprească la 20 de foști parteneri și să-și lege destinul cu unul dintre aceștia.  Colin îi respectă decizia și uite așa între cei doi vecini se leagă o frumoasă prietenie, în spatele căreia se ascund sentimente profunde, despre care și nu și celălalt știu, dar nu acordă nici o șansă relației lor. 

Într-o bună zi, însă  Ally află că Colin i-a ascuns ceva: numărul de telefon al fostului său iubit Jake. Anterior, pentru a o ține departe de iubiții ei, Colin a preferat să-i spună că nu poate da de urma cîtorva dintre ei, fie aceștia nu sînt în deajuns de buni pentru ea. Colin a privat-o de posibilitatea de a se întîlni cu Jake și de a-și reface viața, motiv pentru care cei doi vecini se ceartă la cuțite, aruncîndu-și vorbe urîte.  Colin și Ally se îndepărtează unul de celălalt, văzîndu-și fiecare de viețile lor. 

Ally dă de urma lui Jake și decide să formeze un cuplu cu acesta, la insistențele mamei sale, care și-l dorește foarte mult în calitate de ginere. În ziua nunții surorii sale, însă, Ally conștientizează că nu-l iubește pe Jake și nu va putea niciodată să fie fericită alături de el, să lase totul de dragul lui și să-l urmeze oriunde în lume. Ally se desparte de Jake și își urmează îndemnul inimii, dînd de urma lui Colin și spunîndu-i acestuia cît de fericită este în preajma lui și cît de mult îl iubește. Colin și Ally se hotărăasc să fie împreună, în ciuda promisiunii făcute de Ally și cînd ambii erau ferm convinși că Colin este al 21-lea bărbat din viața ei și șansa de a cunoaște dragostea adevărată e pierdută, unul din foștii iubiți ai lui Ally o anunță că ei nu au făcut niciodată sex.  

Autor  text- Cristina Popa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: