Kokowaah- un film de colecție

Henry e un scriitor a cărui carieră a dat-o în ultimul timp mai mult în bară. Și pe frontul amoros acesta nu prea are cu ce se lăuda. Singura femeie pe care a iubit-o vreodată – Khatarina, acum o scriitoare de succes, l-a părăsit cu cîțiva ani în urmă, văzînd că acesta nu e decît un playboy care își trăiește clipa și nu are de gînd să-și întemeieze o familie și să aducă pe lume urmași. Henry e un burlac în toată regula, un burlac, care schimbă femeile ca pe ciorapi și habar nu are ce-i aia zi petrecută fără băutură și distracții. Într-o bună zi, însă, viața îi aduce în prag o surpriză de proporții, femeia pe care a iubit-o cîndva îi propune să colaboreze cu ea pentru a scrie scenariu la un film ce va apărea pe baza romanului ei de succes.

Totodată, în pragul ușii sale, Henry se trezește cu o fetiță de vreo 14 ani pe nume Magdalena, care îl anunță că timp de o lună va locui la el la cererea mamei sale – o fostă prietenă a lui Henry. Prin intermediul unui bilețel lăsat de mama fetiței, Henry află că este tatăl biologic al acesteia și că odată adevărul ieșind la iveală, părinții ei au decis să divorțeze după 8 ani de căsnicie fericită. Noutatea îi dă viața peste cap bărbatului. Acesta nefiind pregătit pentru rolul de tată, decide că totul e o glumă și încearcă să dea de tatăl Magdalenei, pentru a scăpa de copilă. 

Întîlnindu-se față în față cu fostul soț al celei mai bune prietene ale sale, care este de fapt mama Magdalenei, Henry realizează că gluma nu-i deloc glumă și că el este adevăratul tată al copilei care nu mai poate miza pe ajutorul mamei întrucît aceasta este plecată din țară, fiind implicată într-un proces de judecată. Cu greu, Henry acceptă provocarea, iar fiece zi  petrecută alături de fetița sa, pe care o tot ascunde de ochii Katharinei, îl transformă într-un bărbat responsabil și matur, dar și într-un tătic grijuliu și exemplar – rol pe care nu a crezut vreodată că-l va juca atît de bine. În scurt timp, Henry reușește să recîștige inima Katharinei și să se apropie sufletește tot mai mult de copilul său. 

Dar, adevărul iese la iveală și cum Katharina află de existența Magdalenei, Henry le pierde pe amîndouă. Copila revine la tatăl care a crescut-o, Katharina nu mai are ochi pentru Henry, renunțînd la proiectul la care au lucrat împreună, iar Henry realizează că viața lui fără Magda și Katharina nu are nici un sens. Va reuși el oare să le recîștige dragostea și încrederea ? Răspunsul îl aflați vizionînd pelicula Kokowaah. 

Autor text  – Cristina Popa

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: