Consumul de citrice scade riscul de a face atac cerebral

Un studiu american realizat pe o perioadă mai bine de 14 ani concluzionează că consumul regulat de citrice previne cu 19% riscul de a face atac cerebral. Cele mai benefice citrice în acest sens sînt portocalele și grapefrutul. Cercetătorii explică eficiența citricilor în prevenirea cazurilor de atac cerebral prin faptul că acestea sînt bogate în vitamina C  – compus ce face posibil prevenirea atacurilor cerebrale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: