Salată de legume în straturi

Ingrediente:

  • o scrumbie
  • 1 morcov mare fiert
  • 2 cartofi fierți
  • 1 ou fiert
  • 1 sfeclă fiartă
  • maioneză

Luăm un vas. Primul strat pe care îl vom pune în farfurie va fi de scrumbie. Pentru aceasta avem nevoie de  o scrumbie, pe care am aleso de oase și am  tăiat-o cubulețe mici. Urmează al doilea strat – format din cartofi fierți. Punem cartofii în farfurie deasupra scrumbiei, dîndu-i prin rozătoare. Deasupra cartofilor punem maioneză și cu ajutorul cuțitului întindem maioneza pe toată suprafața astfel încît să acoperim cele 2 straturi de salată. Al treilea strat e format din morcov ras. Puteți încerca și morcov coreean dacă iubiți salatele condimentate. Acoperim și acest strat cu multă maioneză. Al patrulea strat e format din sfeclă roșie dată prin rozătoare. Deasupra ei nu uităm să punem maioneză.

WP_20150331_004

La final, radem un gălbenuș deasupra întregii farfurii sau după preferință puteți încerca și combinația albuș-gălbenuș. Puteți decora totul cu puțină verdeață. Poftă bună! 

În Rusia, felul dat de salată se numește Șubă, în traducere – blană. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: