Tower Heist – un film de colecție

Josh Kovacs este managerul  unui apartament rezidențial din New York. Un tip prietenos, harnic, respectabil și desigur profesionist. Într-o bună zi, un locatar al apartamentului rezidențial pe nume Arthur Shaw, finanțator de profesie, este arestat de FBI și acuzat de fraudă. Prieten bun cu acesta, Josh crede că la mijloc este o neînțelegere care poate fi rezolvată, dar mai târziu el află că Shaw a pus mîna  pe pensiile angajaţilor săi și că aceștia au rămas cu nimic. De fapt, cu mult timp în urmă, Josh a fost cel care a venit cu rugămintea la Arthur Shaw să investească pensiile subalternilor săi, pentru a le tripla. 
 
 
Aflînd că au rămas fără bani, muncitorii apartamentului rezidențial îl acuză pe Josh de nenorocire, iar unul dintre ei chiar încearcă să-și pună capăt zilelor. Supărat pe cele întîmplate, Josh împreună cu alți doi angajați – cumnatul său Charlie și liftierul Enrique îi fac o vizită lui Shaw, eliberat pe cauțiune, pentru a-i cere socoteală. Nervos Josh decide să se răzbune pe Arthur deteriorandu-i superbul automobil – un Ferrari superb parcat chiar în mijlocul apartamentului acestuia. Cei 3 își pierd slujba în scurt timp și apucă vremuri grele. 
 
 
Situația capătă o altă întorsătură atunci cînd Josh află de la agentul FBI care se ocupă de cazul lui  Shaw, că acesta are  ascunse 20 milioane de euro.  Josh este convins că banii sunt ascunși într-un perete decorativ din apartamentul lui Shaw și dornic să își răscumpere vina față de foștii săi angajați decide împreună cu Enrique, Charlie și Mr. Fitzhugh să dea de comoara lui Shaw, iar pentru ca misiunea să se soldeze cu succes, cei 4 apelează la serviciile unui vecin de-a lui Josh închis de curînd pentru hoție. La scurt timp Charlie, renunță la această idee, fiind angajat în postul pe care nu demult îl deținea Josh.  Cum vor intra cei 4 în clădirea bine păzită pentru a pune mîna pe milioane ? Le va reuși sau nu să ducă planul la bun sfîrșit, aflați vizionînd pelicula. 
Autor text -Cristina Popa
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: