Actrița Carol Castro se consideră o persoană de modă veche

În vîrstă de 28 de ani, actrița Carol Castro a oferit de curînd un interviu pentru revista Quem. Actrița s-a confesat fanilor săi că încă de la 14 ani  a hotărît să se facă actriță atunci cînd va crește mare, iar tatăl ei, actor și el de profesie – Luca de Castro a susținut-o în toate. Astăzi, Carol este mulțumită de alegerea făcută și visează la o carieră internațională în cinematografie. Pentru moment, un impediment ar fi limba engleză pe care nu o vorbește fluent.

În plan personal, Carol este pentru moment singură. După divorțul de actorul Marco Bravo, actrița își păstrează totuși optimismul și se declară o romantică incurabilă. Asta deși experiența divorțului a marcat-o copil fiind, atunci cînd părinții săi au decis să meargă pe drumuri diferite în viață.  Pentru Carol Castro episodul Marco Bravo e șters din viața ei. Acum potrivit actriței cei doi au rămas buni prieteni. Căsătoria m-a învățat o groază de lucruri. Am acumulat experiența de viață necesară datorită ei, declară actrița.

Cît privește bărbatul ideal, Carol susține că se simte atrasă de bărbații inteligenți și foarte grijulii. De asemenea, Carol apreciază bărbații răbdători și curtenitori. Actrița susține că este de modă veche la capitolul dragoste și că fetele de genul ei sînt pe cale de dispariție.

În cadrul aceluiași  interviu, Carol Castro s-a autocaracterizat ca fiind o fire timidă. Actrița susține că la formarea caracterului ei a contribuit nespus de mult  schimbările mediului de trai. Actrița își amintește că în copilărie a schimbat circa 13 școli, mutîndu-se cu traiul dintr-o regiune în alta.   

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: