Eva Mendes: „Oamenii te iubesc pentru imperfecțiunile pe care le ai”

Actrița Eva Mendes este vedeta lunii iulie pe coperta revistei Marie Claire. În vîrstă de 38 de ani, Eva apare într-un pictorial sexy de-ți lasă gura apă. Fiind iubita actorului Ryan Gosling, Eva Mendes vorbește în interviul acordat revistei Marie Claire despre căsnicie, maternitate și frumusețe. Sînt superstițioasă. Nu-mi place să vorbesc despre lucruri cum ar fi căsnicia și maternitatea, pentru că mi-e frică că într-o bună zi, odată ce le-am verbalizat, ele s-ar putea să nu se împlinească, a declarat actrița.

Eva Mendes a împărtășit și cîteva dintre secretele ei de frumusețe. Citată de Marie Claire, actrița obișnuiește  să alerge de 4-5 ori pe săptămînă și a renunțat definitiv la carne. În rezultat, pielea ei a început să arate mult mai bine, lucru remarcat chiar de Eva. Actrița a mai ținut să remarce un lucru: Aș mai avea un sfat pentru adolescente. Ceea ce nu iubiți la voi acum , la vîrsta asta fragedă, s-ar putea să ajungeți să apreciați cînd veți fi mature. Mie mi s-a întîmplat la fel. Cînd aveam 13 ani mi se făceau complimente pentru lucrurile pe care nu le suportam la mine, cum ar fi alunița mea. Cu timpul, însă, am realizat că oamenii te iubesc pentru imperfecțiunile pe care le ai. 

În cadrul aceluiași interviu, Eva Mendes a vorbit și despre idolii săi de la Hollywood – Julianne Moore şi Annette Bening. Actrița a declarat  că și-ar dori să aibă măcar o parte din succesul de care s-au bucurat aceste actrițe după ce au atins vîrsta de 40 de ani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: