Nativul în Gemeni: profil psihologic și comportament în dragoste

Planeta zodiei – Mercur

Culorile zodiei -violet, gri, galben, albastru. Culoarea verde e aducătoare de ghinion.

Florile zodiei – margarete, jasmin, maci, narciși

Talisman – șarpe, mască

Zile benefice – miercuri, duminică

Zile ghinioniste – joi

Cifre cu noroc – 3,5,12,18

Persoanele născute în intervalul 21-31 mai sînt influențate de Jupiter, motiv pentru care sînt inteligente, bune la suflet, cu o intuiție bine dezvoltată. Persoanele născute în intervalul 1-10 iunie sînt influențate de Marte, motiv pentru care sînt agresive, cu simțul umorului bine dezvoltat. Persoanele născute în intervalul 11-21 iunie sînt influențate de Soare. Acestea sînt dornice de putere și renume, vorbărețe și ușor iritabile. 

Nativul în Gemeni este cartea de vizită a inteligenței. Are un caracter complicat, e schimbător ca vremea de afară, dar și foarte seducător. Tinde să-și construiască viața modelînd-o după interesele sale. Fuge de lucruri și situații complicate. Depresia îi dă des tîrcoale. Geminii sunt plini de viață, isteți, curioși, dar deseori norocul îi ocolește. Au tendința să facă din țînțar armăsar și sunt ușor de rănit. Suferă ades de egoism și nu sînt generoși. Adoră călătoriile și discuțiile contradictorii. Au o fantezie bogată. Au un interes deosebit pentru poezie și literatură.

Gemenii duc o existență sumbră. Ghinionul  îi urmărește pe parcursul vieții. Se descurcă de minune la îndrugat minciuni. Munca și efortul intelectual îi obosește ușor. Meserii potrivite pentru acești nativi sunt cea de agent publicitar, jurnalist, manager, secretar, om de știință, economist, scriitor, comerciant. Cunoaște mai multe limbi străine, e romantic și cochet. Este un perfecționist incurabil. Convinge fără efort. 

Într-o relație, nativul Gemeni caută pace, calm și desigur libertate de acțiune. Nu suportă să fie criticat. Își dorește alături un partener care să-l respecte și   să se adapteze la stilul lui de viață. De asemenea, prețuiește la partenerul său nivelul său intelectual și dragostea de viață. De obicei, are parte de mai multe căsnicii, dar cu cît prima căsătorie se produce mai tîrziu, cu atît sunt șanse mai mari că aceasta va dura pînă la adînci bătrîneți. În tinerețe, dragostea e o joacă, la maturitate deja relația prinde contur. Fidelitatea nativului Gemeni o poți cîștiga dacă îi ești mereu alături. Doar astfel te va răsplăti cu momente de neuitat.

Nativul în Gemeni  se înțelege de minune cu Vărsătorii și Balanțele și n-are ochi pentru Tauri. În dragoste se recomandă să stea departe de Pești și Săgetători. O regulă de aur pentru ei ar fi să nu caute perfecțiunea în oameni și să încerce să fie fericit cu cei pe care soarta îi scoate în cale. 

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: