Did you Hear About the Morgans? – un film de colecție

Paul și Meryl erau pînă mai ieri o familie fericită, dar iată că într-o bună zi divorțul le-a bătut la ușă. Meryl nu a mai putut să trăiască cu ideea că a fost înșelat, motiv pentru care a și hotărît să se despartă de fostul ei soț Paul- un avocat priceput din Manhattan. Aflat la un pas de divorț, Paul realizează că a făcut cea mai mare greșeală din viața lui și acum își dă toată silința pentru a mai primi o șansă și a reveni în familie. Acesta îi trimite o mulțime de daruri fostei sale soții, cerîndu-i iertare și-n fine reușește să o convingă să petreacă cu el o seară  ca-n vremurile bune  la restaurant. După cină, Paul se oferă să o conducă pe Meryl la o întîlnire de afaceri, dar întîmplarea face  ca soții Morgan să fie martorii unei crime. Un client de-a lui Meryl este ucis de față cu ei, iar ucigașul fiind văzut de aceștia în plină acțiune, decide să-i facă să dispară din peisaj.

Meryl și Paul cer ajutorul oamenilor legii. Agenții FBI decid să le ofere protecție martorilor pînă în momentul în care criminalul va fi prins. Numai că criminalul le-o ia înainte agenților de pază și poposește pe neprins de veste în apartamentul lui Meryl pentru a o ucide.   Aceasta reușește să se salveze ca prin urechile acului. Pentru a nu le pune viața în pericol, agenții FBI îi trimit pe soții Morgan într-un mic sătuc american, rupt de civilizație. Fără telefoane mobile, internet și multe alte luxuri pe care și le permiteau acasă, Meryl și Paul au parte de cea mai stranie vacanță din viața lor. Aceștia sunt găzduiți de familia unui șerif , care îi supraveghează la tot pasul și care mai pune din cînd în cînd umărul la împăcarea celor doi.

Lucrurile se complică atunci cînd ucigașul sosește în sătuc pentru a se răfui cu  Meryl și Paul. Nevoia îi apropie pe cei doi soți și îi ajută să își salveze viața, dar și mariajul care părea demult pierdut. 

Autor text – Cristina Popa

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: