Skate or die – un film de colecție

Mike și Idriss sînt doi tineri skateri pe care îi leagă o prietenie din copilărie. Într-o bună zi băieții se refugiază într-o parcare închisă pentru a încerca puțină iarbă. Îtîmplarea face ca ei să asiste la o triplă crimă în care este implicată o rețea mafiotă. Băieții filmează tot ce se petrece în parcare.La un moment dat, ucigașii își dau seama că sînt urmăriți și fac tot posibilul ca să-i prindă și să elimine din joc probele și martorii crimei. Băieții speriați de moarte  fug unde îi duc ochii, înțelegînd că viața lor e în mare pericol. 

După o urmărire stresantă prin Paris, Mike și Idriss reușesc să se refugieze într-un comisariat de poliție cerînd ajutor și divulgînd detalii despre crimele la care au asistat. Băieții observă la scurt timp că de fapt ucigașii sînt niște  polițiști corupți, membri ai grupării Anti-Drog.  Sylvie , un agent de poliție de serviciu este singura care încearcă să investigheze crimele raportate, în timp ce întreaga poliție franceză e pusă pe urmele adolescenților pe care forțele de ordine îi declară un real pericol pentru societate. 

Cine va ieși învingător din această cursă ? Vor fi deconspirați vinovații ? Vor reuși Mike și Idriss să-și recîștige bunul nume ? Răspunsurile la aceste întrebări le aflați vizionînd pelicula Skate or die . Vizionare plăcută!

Autor text – Cristina Popa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: