Gone – un film de colecție

Jill este o tînără din Portland care acum un an a fost răpită de un criminal în serie și părăsită într-o pădure. Atunci Jill a  reușit ca prin urechile acului să scape cu viață din mîinile răpitorului, iar poliția în lipsă de probe a decis că totul e o invenție de-a fetei, care după moartea părinților a fost internată într-o clinică de psihiatrie. Cazul de atunci a fost închis. Acum Jill are o nouă viață alături de sora sa Molly, dar frica și amintirile neplăcute de altădată nu o lasă în pace.

Într-o bună zi, în timp ce revine acasă de la serviciu, Jill  observă lipsa surorii ei. Fiind convinsă că Molly nu ar fi dispărut fără urmă fără a o anunța, Jill își dă seama că sora ei a fost răpită de același răufăcător care acum un an i-a făcut viața un coșmar. Jill merge la polițe ca să declare dispariția surorii sale și să ceară ajutor. Și de această dată nimeni nu-i dă crezare, motiv pentru care Jill e nevoită să își facă singură dreptate și să dea de urma răpitorului.

După cîteva zile de căutări, Jill e tot mai convinsă că dispariția lui Molly nu e o simplă întîmplare. Aceasta nu s-a  prezentat la examenul pe care îl avea de susținut și nici iubitul ei nu a primit un semn de  viață de la ea.

Autor text – Cristina Popa 

Anunțuri

Un răspuns to “Gone – un film de colecție”

  1. am vazut si eu filmul cu ceva luni in urma…merita vazut!mai ales ca joaca Amanda una din cele mai bune actrite ale momentului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: