Contraband – un film de colecție

Cu mult timp în urmă, Chris Faraday era un as în afacerile cu contrabandă, dar odată ce și-a întîlnit marea dragoste – pe Kate, alături de care a decis să-și întemeieze o familie, s-a lăsat de trecutul său dubios și a început să-și cîștige pîinea fără a mai încălca legea. Acum e un tată și un soț exemplar. Își iubește nevasta și cei doi copii și duce o viață liniștită. Toate , însă,  pînă într-o bună zi cînd cumnatul său Andy se aliază cu nemilosul traficant de droguri Tim Briggs, zădărnicindu-i acestuia perfectarea unui tîrg în urma căruia trebuia să cîştige o  sumă imensă de bani. Viața lui Andy e în mare pericol, iar Chris se oferă să-l ajute, angajîndu-se să-i achite acestuia datoria pe care acesta o are față de o întreagă rețea de droguri.  

Susținut de cel  mai bun prieten al său pe nume Sebastian Abney, în grija căruia Chris își lasă familia, dar și cu puțin sprijin din partea tatălui său, care își ispășește pedeapsa într-o închisoare, Chris Farraday îşi formează o echipă competitivă şi se deplasează împreună cu cumnatul său în Panama pentru a pune la cale o ultimă lovitură  şi a intra în posesia milioanelor de dolari pe care Andy i le datorează lui Briggs.

Numai că lucrurile nu decurg conform planului, Chris trezindu-se la un moment dat trădat de Andy, în mijlocul unei grupări criminale de temut din Panama.  La schimbul vieții sale, Chris se angajează să participe la un jaf de milioane și se trezește astfel cu poliția pe urmele sale. În tot acest timp, Kate și copii săi trec prin clipe de coșmar, fiind amenințați cu moartea de banda lui Briggs. Sebastian îndrăgostit pînă peste cap de Kate, stă în spatele acestor amenințări și răfuieli, fiind deconspirat mai tîrziu de Chris că stă în spatele întregii rețele.

În timp ce Chris încearcă să treacă marfa ilegal dintr-un port în altul cu poliția de frontieră pe urmele sale, Sebastian se dă la Kate și respins de aceasta într-un moment de furie, o îmbrîncește astfel încît aceasta își pierde cunoștința. Văzînd că Kate nu dă nici un semn de viață, Sebastian încearcă să ascundă urmele crimei. Va reuși Chris să își salveze nevasta, cumnatul și copii și să se răfuiască cu cel mai bun prieten al său ? Răspunsul îl aflați vizionînd pelicula Contraband.  

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: