21 jump street – un film de colecție


În anii de școală, Schmidt era un tocilar ghinionist pe seama căruia toți făceau glume proaste. Nu avea prieteni și nici iubită, deși s-a îndrăgostit nu numai o dată de colegele sale, care nu-l luau niciodată în seamă. Jenko, în schimb era cel mai popular băiat din școală. Avea prieteni din belșug și fetele îl mîncau din ochi, dar  la învățătură nu avea deloc rezultate remarcabile. Între el și Schmidt nu s-a pus niciodată problema unei prietenii, totuși destinul s-a încăpățînat și peste ani după absolvirea liceului i-a adus din nou împreună. De această dată la Academia de Poliție. Și cum un tocilar și un macho se completează de minune reciproc, cei doi au decis să se împrietenească și astfel după absolvire au devenit colegi de serviciu. 

Ca polițiști, Jenko și Schimdt nu au reușit să se afirme pozitiv, dar iată că într-o bună zi norocul le-a surîs. Arătînd ca 2 tineri de liceu, cei doi au fost selectați pentru o misiune specială. Aceștia împreună cu alți colegi  trebuie să descopere cine este furnizorul de droguri dintr-un liceu, în care ei au fost trimiși să lucreze sub acoperire. Astfel, pentru cîteva zile, Jenko și Schimdt  se mută cu traiul la părinții lui Schmidt și revin în anii de liceu dîndu-se drept frați.  

Aceștia au primit o nouă identitate, Jenko trebuie să se dea drept un băiat cool pentru a le cîștiga încrederea celor mai populari liceeni, în timp ce Schmidt trebuie să se infiltreze în grupul tocilarilor. Din neatenție, cei doi, însă, își încurcă rolurile și astfel fiecare are parte de o experiență nouă în viață. Schmidt se îndrăgostește de iubita distribuitorului de droguri pe nume Eric și își găsește astfel noi prieteni, înstrăinîndu-se de Jenko.  Jenko, la rîndul lui, se împrietenește cu tocilarii de la chimie. În scurt timp, Jenko află că Schmidt face glume pe seama sa cu noii lui prieteni și furios se ceartă la cuțite cu Schmidt fiind la un pas să renunțe la această misiune secretă. Noroc de Eric, care apelează la ajutorul amîndurora, cerîndu-le pentru o seară să-i fie bodyguarzi, timp în care el are să efectueze o tranzacție cu droguri. Aceasta e unica șansă pentru Jenko și Schimidt să-și ducă misiunea la bun sfîrșit și să-și recîștige unul în celălalt încrederea.     

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: