Miss China 2012 este Regina frumuseții mondiale în 2012

La 18 august 2012 orașul Ordos din China a găzduit  finala concursului Miss World 2012. La cea de-a 62 ediție a competiției  au participat concurente din 116 țări. Dintre toate fetele participante la concurs, titlul de miss World 2012 și coroana au ales-o pe reprezentanta Chinei Yu Wenxia.

Cea mai frumoasă femeie din lume în 2012  are 23 de ani și e profesoară de muzică. Locul doi a fost ocupat de Miss Whales, Sophie Moulds- 19 ani, studentă la științe Economice, în timp ce locul 3 a revenit reprezentantei Australiei, Jessica Kathaway, 23 de ani, studentă la drept. Anul trecut, cîştigătoarea concursului a fost Miss Venezuela – Ivian Lunasol Sarcos Colmenares.

Cea de-a 63 ediție a concursului ce va avea loc în septembrie 2013, va fi desfășurată în insula indoneziană Bali. Primul concurs Miss World a fost organizat în anul 1951 și a fost cîștigat de suedeza Kiki Hakansson. Halle Berry s-a numarat printre finaliste în anul 1986, iar actrița indiană, Aishwarya Rai, a cîștigat titlul Miss World în anul 1994. 

Cele mai multe concurente(6 la număr) care au fost desemnate miss World vin din Venezuela. India și Marea Britanie urmează în clasament cu cîte cinci titluri Miss World fiecare. 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: