Transit – un film de colecție

Patru infractori periculoși-Marek, prietena lui, Arielle, Losada şi Evers  jefuiesc în plină zi un camion plin cu bani. În momentul în care aceștia se trezesc cu poliția pe urmele lor, iar șansele ca ei să dispară fără urmă sînt aproape nule, cei 4 decid să ascundă banii furați printre bagajele de vacanță ale unii familii cu 2 copii oprită într-o stație de benzinărie.

După ce infractorii trec de filtrele poliției, aceștia încearcă disperați să-și recupereze banii urmărînd mașina în care au ascuns geanta cu bani și băgînd spaima în cei 4 pasageri- Nate, Robyn și cei 2 copii ai lor Kanny și Shane. Nate- capul familiei, recent eliberat condiționat din închisoare, depășește intenționat limita de viteză ca să fie oprit de poliție și să scape de infractori. Ofițerul de poliție, însă  îl arestează pentru conducerea nesăbuită a automobilului, iar soția și cei doi copii ai săi decid să se cazeze la un hotel din apropiere.

În toiul nopții, soția lui Nate,Robyn este atacată de cei 4 hoți veniți să-și recupereze banii furați. Femeia reușește ca prin minune să scape din mîinile lor, sărind prin geamul de la baie. Hoții încearcă să dea de geanta cu bani, dar nu reușesc și în momentul în care realizează că poliția e aproape își iau tălpășița. Infractorii își dau seama că banii erau în camera copiilor.

Poliția îl eliberează pe Nate și decide să le escorteze mașina pînă la ieșirea din oraș. Speriată de cele întîmplate, Robyn insistă să se întoarcă acasă cu cei doi copii, dar Nate o convinge să continuie vacanța. Făcînd un popas de urgență, Robyn găsește geanta cu bani printre bagajele lor de vacanță și își acuză soțul de toate neplăcerile cauzate de cei 4 infractori, bănuindu-l de furt.  Robyn îl lasă pe Nate în mijlocul drumului cu banii frați și pleacă cu cei doi copii ai săi. Hoții, însă dau de urma lor și aici începe coșmarul … 

Autor text- Cristina Popa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: