Natalia Oreiro: 7 luni în rol de mămică

S-au scurs 7 luni de zile de cînd actrița Natalia Oreiro a devenit mămică. Recent, actrița a oferit un interviu pentru cititorii revistei Hola în care a vorbit despre experiența maternității pe care  o încearcă braț la braț cu cariera sa. Natalia susține că nu vrea să piardă nici un minut din copilăria micuțului său, motiv pentru care îl poartă cu ea la filmări. Timp de o lună de zile am locuit în trei în Columbia, unde eu am jucat în telenovela Lunch, apoi  ne-am întors pentru 5 zile în Argentina la prezentarea peliculei Infancia clandestina. L-am luat cu mine pînă și la Cannes. Iar ca micuțul Merlin Ricardo să se simtă ca acasă, luam cu mine oriunde nu mă duceam, leagănul său lui și jucărelele preferate, a declarat Natalia. 

Actrița a mai vorbit și despre kilogramele în plus luate pe durata sarcinii. M-am îngrășat enorm în ultimele 2 luni de sarcină. Totuși nu am urmat nici o dietă ca să slăbesc. Alăptatul m-a ajutat să scap de kilogramele acumulate. De asemenea, peste 20 de zile am urcat pe bicicleta statică și am început antrenamentele la sală. 

Rolul de mamă a schimbat-o semnificativ, declară actrița. Dacă la 16 ani veneam în Argentina cu gîndul să cuceresc lumea, astăzi tot ce îmi doresc e să petrec cît mai mult timp cu familia mea. Despre micuțul ei, Natalia zice că e mereu cu zîmbetul pe buze și că îi place să joace la pian și chitară cînd e acasă. Chiar dacă micuțul a moștenit talentul muzical al mamei, Natalia și soțul ei Ricardo nu vor să-i impună nici o pasiune. Îl vor lăsa de unul singur să își aleagă ce-i place. De asemenea, Natalia susține că și-ar dori ca băiețelul ei să fie un copil obișnuit și să aibă parte de o viață normală. Anume din acest motiv, actrița îl va ține cît va fi posibil departe de obiectivele aparatelor de fotografiat ale paparazzilor.  

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: